Lifestyle

sex files

Četiri seks poze koje frajeri ne podnose

Četiri seks poze koje frajeri ne podnose

Zapravo ni on ne zna definirati taj odnos u kojemu uživa u tome da potpuno preuzmete kontrolu, ali se i istovremeno užasava od mogućnosti da ćete slomiti njegov penis...

1. Seks na nogama

Posebice onaj u kojem ste licima okrenuti jedno prema drugome. Problem kod ove poze je taj što je tu za njega jednostavno previše posla i osim ako je vaš dragi Dwayne Johnson, a vi Ariana Grande, teško da će ga ova poza oduševiti.

2. Divlja kaubojka

Da, on obožava kada ste vi gore, no ne voli kada, dok ste gore, cijelo vrijeme divljački poskakujete. Glavni razlog hejtanja ove poze je prisutnost opravdanog straha od slamanja njegovog penisa, a budući da on u cijeloj priči nema apsolutno nikakvu kontrolu, jasno vam je zašto ga nekontrolirano poskakivanje užasava.

3. Seks spoonanje

Kada je ova poza u pitanju, nije čak ni toliko da ju frajeri mrze koliko im je jednostavno čudna, neprirodna i antipatična. U njoj baš nemaju najbolji osjećaj, ne znaju što bi i kud bi s onom rukom koja im je s donje strane, a i teško im je i nezgrapno držati ikakav normalni ritam. Ukratko, daleko im je od omiljene!

4. Obrnuta kaubojka

Kao i kod poze pod brojem 2, u načelu protiv vas na vrhu nemaju ništa protiv. Dapače! No kada ste vi gore i dok se pritom naginjete unazad, njegov penis savijate u krivom smjeru, a što baš kao i kod poze pod brojem 2 itekako može poći po zlu i završiti slamanjem penisa. Ouch!

Izvor: Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!