Lifestyle

Back to School

Zabavno školsko druženje u Supernova centru Zadar

Zabavno školsko druženje u Supernova centru Zadar

Povodom povratka u školske klupe, u Supernova centru Zadar očekuje vas zanimljiv program za školarce uz odlične ponude u omiljenim trgovinama.

Ove subote, 8. rujna, s početkom od 17 sati vaši školarci mogu sudjelovati u raznim zanimljivim radionicama, natjecanjima uz Supernova nagrade i odličnom interaktivnom programu.

Škola može početi u Supernova centru Zadar gdje vas očekuje nezaboravna zabava. Dođite na super druženje gdje vas očekuje interaktivna predstava Put oko svijeta i kostimirana radionica Alisa u zemlji čudesa u društvu Klobučara i Kraljice Srca, radionica izrade šešira, personaliziranih bilježnica i izrada satova.

Tu su još i čajanka s Kraljicom Srca, jumbo memory za djevojčice i dječake koji donosi super vrijedne nagrade pobjednicima. Nezaobilazna kreativna zona prepuna je zabavno-edukacijskih igara uz sportske pripreme za školu. Trgovine su već spremne s velikom ponudom mode, kvalitetnih ruksaka i torbi, sportske opreme, školskog pribora, igračaka... Sve za školu pronađite na jednom mjestu, a svoju kupnju obavite na vrijeme i bez stresa u Supernova centru Zadar.

Sve informacije o programu možete pronaći na Supernova web stranici i Facebook profilu.


Reci što misliš!