Lifestyle

sex files

Dvanaest 'začinjenih' poteza za najstrastvenije parove

Dvanaest 'začinjenih' poteza za najstrastvenije parove

Za potpuno nova uzbuđenja u vezi.

1. Tijekom kaubojke stisnite mišiće kako biste mu dopustili da u vas uđe samo napola, a onda opustite. Budući da je vaša G-točka na prvoj trećini vaginalnog kanala, zaustavljanje na tom dijelu potaknut će eksploziju.

2. Doggy style pretvorite u nešto intimnije tako da lice okrenete na stranu kako biste se mogli ljubiti.

3. Kako biste začinili seks u kuhinji, donesite novo pravilo – oboje morate biti uspravljeni... cijelo vrijeme.

4. Prije seksa deset puta duboko udahnite, a isto učinite i tijekom njega. Vaše će crvene krvne stanice biti ispunjene kisikom do trenutka kad dođu do vaše zdjelice, što će pojačati uzbuđenje, ali i intenzitet orgazma.

5. Začinite obrnutu kaubojku tako što ćete se nagnuti naprijed i uhvatiti se za njegove gležnjeve koristeći ruke, a zatim se njima koristeći gurajte i povlačite naprijed-natrag. Druga opcija: stopala postavite na njegova bedra, a ruke na njegova prsa. Vi imate kontrolu, a on ulazi superduboko.

6. Poigrajte se njegovom P-točkom (a.k.a. njegovom prostatom) postavljanjem dva prsta između njegovih testisa i anusa. Kad osjetite da je blizu eksplozije, laganim pritiskom stimulirajte to područje.

7. Kako biste povećali šanse za orgazam, počnite u misionarskoj pozi, a onda neka se pomakne za nekoliko centimetara više kako bi njegova zdjelica bila u ravnini s vašom. Recite mu da se ljulja naprijed-natrag ili u krug dok vi zdjelicu pritišćete prema gore.

8. Dok ste na njemu, iza sebe lagano prihvatite njegove testise, nježno ih masirajući u ritmu penetracije.

9. Dok je u vama, stišćite i opuštajte zdjelične mišiće (one koje koristite tijekom uriniranja) kako biste si stvorili dodatni pritisak, a njega potpuno izludjeli.

10. Isprobajte ovaj trik na rubu kreveta: dok ste na njemu, jednu nogu držite na krevetu, a drugu stavite na pod za ravnotežu i pripremite se na duboku penetraciju.

11. Nakon što svrši, krv odlazi iz njegova penisa ostavljajući ga superosjetljivim. Trljajte njegova prsa i trbuh kako biste održali duboku intimnost.

12. Nakon što ste doživjeli orgazam, dopustite mu da nasloni glavu na vaša prsa kako bi osluškivao vaše ludo ubrzano srce.

 


Reci što misliš!