Lifestyle

fit preporuka

Tri razloga zato se trebate baviti boksom

Tri razloga zato se trebate baviti boksom
Facebook

Saznajte koje su prednosti omiljene aktivnosti Gigi Hadid, Jennifer Lopez i Nicole Kidman. Boks stječe sve veću popularnost, a jednom kada ga isprobate shvatit ćete zašto.

"Bavila sam se svim vrstama sportova, od jahanja konja do odbojke i to od djetinjstva, ali samo mi je boks pomogao da se otvorim", priznala je Gigi Hadid. Ona, kao i Sandra Bullock, Nicole Kidman, Jennifer Lopez i mnoge druge poznate dame, je posvećeni fan ringa i napredna korisnica boksačkih rukavica.

1. Satovi boksa poboljšavaju koordinaciju

Vježbanjem različitih tehnika i kombinacija, naučit ćete kako bolje svladati svoje tijelo. Osim što je boks izvrsna vještina sam po sebi, posebno je koristan u periodima klimatskih promjena kao što je proljeće.

sport1366.jpg

2. Satovi boksa pomažu izgubiti težinu

Boks je izvrstan kardio trening: možete povećati opterećenje i intenzitet ovisno o vlastitoj razini pripreme i stoga možete stječi dobru kondiciju u vrlo kratkom vremenu. Ako od danas odlučite krenuti trenirati boks, bikini tijelo vam je zagarantirano do dolaska ljeta i to bez iznimke.

3. Satovi boksa pomažu kod psihoemocionalnog stresa

Boks je najbolji ispušni ventil koji vam možemo u ovom trenutku preporučiti. Ostavite sve negativne emocije te se napunite pozitivom, a što se tiče melankolije, uskoro nećete znati što je to. 

Wall


Reci što misliš!