Lifestyle

#astrologija

Ovim će znakovima najviše koristiti energičan pun Mjesec u Ovnu

Ovim će znakovima najviše koristiti energičan pun Mjesec u Ovnu
Daniel Eskridge

Jesen je već krenula davati svoje plodove i polako se podvlači crta: što smo sve postigli i što još treba završiti do kraja godine. Vaga stavlja sve u harmoniju, ali ne i ovaj pun Mjesec u Ovnu 25. rujna, koji je ishitren, pokretan i pun energije pa je pravo vrijeme da se ta energija iskoristi za preostale poslove i obaveze.

Mnogi će postavljati pitanje: ako dam maksimum od sebe, hoću li postići uspjeh? Naravno, svaki napor i uložena energija daju rezultate, koji mogu biti odlični i manje dobri za neke osobe.

Pesimističan i mračan pogled mogu sada ispoljavati Jarci, Ovnovi, Rakovi i Vage pa se preporučuje da gledaju sebe i da pomažu drugima.

Veseli i optimistični mogu biti Vodenjaci, Blizanci, Lavovi i Strijelci koji zbog svoje upornosti mogu imati koristi od ovog Punog Mjeseca.

Potrebno se opustiti dok vam Mjesec iz Ovna daje snažnu energiju. Prva dekada bilo kog znaka je više pogođena jer se Pun Mjesec događa na 1. stupnju Ovna.

Prognoza po znakovima:

OVAN

Moguće su poteškoće i da malo oklijevate da biste zauzeli stav, bilo da imate neki sukob ili da branite nekoga. Zbog Saturna koji aspektira Mjesec, vi opet imate neki stari neriješen problem koji se ponavlja. Dokle god ne naučite lekciju, on će se vraćati. Pojedini Ovnovi mogu imati dobru poslovnu poziciju i hrabrost da uđu u neki posao zbog ishitrenosti, impulzivnosti i potrebe da nešto promijeni.

BIK

Neka komplicirana situacija tjera Bikove da reagiraju. Što se tiče strpljenja, sada ono nije vaša jača strana pa je moguće da mijenjate emocije iz trena u tren. Moguća je eksplozija ako se stvari ne budu odvijale kako vama odgovara. Mnogi će vidjeti kako se vi osjećate, dok vi želite biti u centru pažnje. Potrebno je izbjegavati agresivnost, impulzivnost, aroganciju i dominaciju uslijed želje da nešto promijenite.

BLIZANCI

Ako imate vodstvo neke grupe ili tima sada sigurno vidite stvari pa bi trebalo da odskočite iznad svih dugogodišnji prepreka. Pojedini Blizanci mogu postati važni u vašoj firmi ili bitnom poslu. Naklonost ovog Mjeseca vas tjera da dobro razmislite u miru i harmoniji prije donošenja neke odluke, posebno prva dekada Blizanaca. Poslovno je sada sve moguće dok emotivno nije dobro započeti neku vezu ili razrješavati probleme u postojećoj.

RAK

Vi trebate izbjegavati upotrebu bilo kakve sile sa svojim bližnjima kao i s pretpostavljenima. Pojedini Rakovi mogu zapanjiti svoje najbliže nekim postupkom za koji nitko ne bi vjerovao da mogu napraviti.Vi sada imate odličnu intuiciju pa je dobro da je slušate, a posebno iskoristite. Neki Rakovi sada mogu pokrenuti svoj biznis i biti samostalni.

LAV

Vaš intelekt dolazi do izražaja, a sposobnost prilagođavanja svim situacijama vas čini uspješnim. Možete raditi nešto što je vezano za publiku, putovanja i drugim društvenim skupinama. Pojedini Lavovi mogu biti nestrpljivi i vrlo promjenjivog raspoloženja. Neodlučni ste donijet bitne odluke pa se preporučuje da izbjegavate negativnosti i vraćanje unazad.

DJEVICA

Kod vas se može događati neka transformacija ili ulaganje u nešto, a mogućnost prodaje je naglašena. Neke Djevice mogu pričati o nekom razlazu ili neke priče mogu to pokrenuti zato pazite što pričate da ne dođe do nečega za što vi niste spremni i niste dobro razmislili. Pojedine Djevice će biti izuzetno pristupačne i samo će se voditi svojom intuicijom na životnom putu.

VAGA

Vi imate Pun Mjesec u polju partnera i aspektu sa Saturnom što nije baš pozitivno. Otkriće o nekom odnosu će vas dovesti do velike spoznaje. Ako ste dali nekome neka obećanja onda ih i ispunite pa taman i na svoju štetu. Obećali ste! Sada se trudite da održite ravnotežu jer već narednih dana možete dosta toga postići.

ŠKORPION

Što god da sada preduzmete ili izaberete, vama se ništa ne sviđa. Promjene raspoloženja i nestrpljivost vode vas pravo u tvrdoglavost, svađe, impulzivnost. Kontrolirajte vaše postupke da ne ispadne da vi šefujete. Ne opterećujte se stvarima koje ne možete sve završiti, već napravite prioritete.

STRIJELAC

Vama ovaj Pun Mjesec donosi bolji položaj, a samim tim i veće novčane prihode. Sada je vrlo povoljno vrijeme za vašu dobru energiju i vitalnost pa bi trebali iskoristiti za akciju i uspjeh na svim životnim poljima. Pojedini Strijelci sada mogu riješiti sve zaostale stvari koje nisu stigli u roku. Odličan period da se bavite sportom i da budete aktivni.

JARAC

Vama nije povoljan ovaj Pun Mjesec pa nemojte pretjerivati s negativnim osjećajima, a ako netko vama blizak nije sada po vašem ukusu i ako su emocije zahladile, onda to i kažite jer se to osjeća u zraku, a vi šutite. Kako se radi o Saturnu, onda vi jako kočite i puštate da se razvije negativna energija i strahovi vas preplave. Jarci koji imaju izraženu intuiciju, imaju osjećaj da sve vide i čuju, pa će biti odlično povezani s ljudima, na putovanjima i susretima svih vrsta. Nešto novo se može pokrenuti u vašem životu.



 

VODENJACI

Kod vas vlada Mars pa bi trebali biti oprezni jer su moguće česte promjene raspoloženja. Neke stvari koje nisu po vašoj volji mogu vas jako uzbuditi, čak do eksplozije pa će svi saznati sve jer tada nemate granicu, ni barijere u govoru. Sada bi mogli predstaviti drugima neke nove interese. Kontrolirajte svoje raspoloženje i suzdržite se od šefovanja.

RIBE

Česte promjene raspoloženja vam donose veliko nestrpljenje. Vaša direktnost u mislima i govoru može mnoge dovesti pred svršen čin i da ostanu bez teksta. Vaša mentalna snaga je izražena, kao i intuicija (koja je nepogrešiva), ali vam samo nedostaje strpljenje i ustrajnost do uspjeha. Vaši interesi ovise još od osobnih aspekata u vašoj natalnoj karti.

Željka Knežević


Reci što misliš!