Lifestyle

ženski kantun

Sedam stvari koje niste znali o svom dečku

Sedam stvari koje niste znali o svom dečku
asier_relampagoestudio / Freepik

Nedavno je istraživanje pokazalo da većina muškaraca ne zna osnovne informacije o svojim djevojkama, kao što je veličina njezina grudnjaka ili datum njezina rođendana. No, očito ima dosta stvari i koje mi ne znamo o njima

Ne priča svojim prijateljima o vama, ali još uvijek priča o bivšima

Nemojte poludjeti, to uopće nije velika stvar. Za početak, žene su daleko lošije od muškaraca kada je u pitanju ono što otkrivaju svojim prijateljima o osobi s kojom su upravo sada. Muškarac ostaje prilično šutljiv o svojoj djevojci jer ne želi da mu je prijatelji zamišljaju golu. Ponekad se dečki trebaju hvaliti o nekoj seksualnoj eskapadi i zato koriste svoje bivše.

Misli da je vaša najbolja prijateljica zgodna

I prijateljica vaše prijateljice. I vaša kolegica. I vaša mlađa sestra. To ne znači da će on napraviti ili želi napraviti nešto. No, ako postoje atraktivne žene u vašem životu ili čak one ne tako atraktivne, možete biti sigurni da ima prilično detaljnu mentalnu sliku onoga kako je on zamišlja golu.

On ponekad koristi vaše proizvode

To može biti jer on jednostavno treba šampon, ali će se također ušuljati i uzeti kremu za oči ako misli da izgleda umorno ili ima mamurluk.

Postoji puno muških stvari koje on ne zna raditi

Nikada ga niste vidjeli kako mijenja gumu? Ili slaže police? Ili zabija čavao? Može biti da on nema pojma kako to napraviti, nije da dobiva upute samo zato što ima penis i tiho živi u strahu da bi se moglo saznati jednog dana da on nešto ne zna napraviti.

Nesiguran je oko svoje težine/visine/mišića

On može trljati svoj trbuh i šaliti se na račun svojih trbušnih mišića, biti samouvjeren i odvažan oko svoje visine iako je nizak ili hvaliti se veličinom penisa, ali svi dečki imaju osobine koje im daju samopouzdanje.

On voli film "Zapravo ljubav"

Da, dobro ste čuli. To je pritajeni favorit mnogih dečki, bez obzira na to, koliko se često on žali da ga je prisiljen gledati.

On masturbira više nego što mislite

Bez obzira koliko često stupate u intimne odnose, on se i dalje brine o sebi poprilično često. To nema veze s vama. To je nešto što oni rade.

 

 


Reci što misliš!