Lifestyle

odvažite se

On nema hrabrosti? Pozovite ga na spoj!

On nema hrabrosti? Pozovite ga na spoj!

Vremena kada su samo muškarci preuzimali inicijativu su daleko iza nas, a danas je sasvim normalno da žena napravi prvi korak. Ipak, ako nisi sigurna hoće li pristati ili ne, ovo su znakovi da vjerojatno hoće.


Pojavio se negdje gdje je znao da će te sresti

Slučajnost je divna stvar, ali ako se on često jednostavno stvori na mjestu na kojem si i ti, velike su šanse da te želi pozvati van, ali jednostavno nema hrabrosti.

Sredio se

Muškarci ne paze na odjeću kada je riječ o neobaveznim stvarima, a ako si primijetila da je pored tebe nekako uvijek dotjeran, znači da te želi impresionirati. Ako ste dogovorili neobaveznu kavu, a on nosi parfem, definitivno ga bez straha možeš pozvati na pravi spoj.

Njegovi frendovi znaju tko si

Grupa njegovih prijatelja ne samo da zna tko si ti, nego te prepoznaju vani, znaju čime se baviš i imaju osjećaj kao da mogu ćaskati s tobom? To znači da priča o tebi, a ako priča o tebi, vjerojatno te želi pozvati van. 

Zna o čemu ste pričali

Nezainteresirani muškarac će zaboraviti što smo rekle, a onaj koji prati svaku našu riječ, znati će i ponoviti o čemu smo pričali zadnji put. Ako usred razgovora otvara stare teme i daje ti do znanja da se sjeća o čemu ste pričali, suptilno ti pokušava reći da se sjeća svega o čemu pričate, jer mu se sviđaš.
 


Reci što misliš!