Lifestyle

roda u gkzd

Budi tata! Radionica za (buduće) tate u Zadru

Budi tata! Radionica za (buduće) tate u Zadru
Ilustracija

U subotu, 13. listopada, dođite na radionicu udruge Roda u Gradsku knjižnicu Zadar. Pridružite se ekipi tata koji mijenju sebe i svoje obitelji!

Tate nisu samo zamjena za odsutnu majku!

Ravnopravno uključen i angažiran tata izuzetno je važan za zdrav rast i razvoj djeteta. Tate daju jedinstven doprinos razvoju svog djeteta. 

Većina današnjih tata pravi su pioniri u osmišljavanju uloge tate, a uzore imaju u ideji onoga kakvi tate žele biti ili u rijetkom prijatelju koji je tata postao prije njih. Još rjeđe primjer im je vlastiti tata uz kojeg su odrastali. Iako se ponekad ne snalaze najbolje u stvaranju prilika u kojima bi se mogli posvetiti djeci, jako je važno da se potrude aktivno uključiti u život obitelji i biti prisutni u odrastanju djeteta od najranije dobi.

Radionica za tate, osmišljena i vođena od tata koji su put utirali prije vas, sjajna je prilika za povezivanje s drugim tatama, dijeljenje iskustava i informacija, mjesto na kojem možete postaviti pitanja vezana uz roditeljstvo i dobiti odgovore. 

Možda osjećate silnu želju preuzeti ulogu tate, a niste sigurni kako i bilo bi vam lakše kad biste čuli kako su to drugi muškarci prije vas odradili - ova je radionica upravo takva.

Ništa ne mijenja muškarca toliko, koliko ga mijenja transformacija u brižnog tatu.

Pridružite se ekipi tata koji mijenju sebe i svoje obitelji!

Prijave na mail: roditeljstvo@roda.hr


Reci što misliš!