Lifestyle

zapisano u zvijezdama

S umjetničkim darom se rodiš ili ne, a ovim su horoskopskim znakovima zvijezde bile naklonjene

S umjetničkim darom se rodiš ili ne, a ovim su horoskopskim znakovima zvijezde bile naklonjene
Pixabay

Planeti govore o tome koji su znakovi skloniji umjetnosti, a kojima ona nije suđena kao životni poziv

5. Blizanci

Svestrani, otvoreni i pronicljivi, jedan ste od najraznovrsnijih umjetnika u zodijaku. Zahvaljujući kroničnoj znatiželji i komunikacijskoj vještini nalazite brojne načine da riječima i drugim simbolima uvjerljivo izrazite doživljena iskustva. Nije zanemariv ni vaš promidžbeni i trgovački duh koji vam pomaže da upoznate javnost sa svojim kreacijama.

4. Bik

Vaš vladar Venera zaslužna je za vaše kreativne potencijale. Gajite ljubav prema materijalnom i želju da budete okruženi ljubavlju i ljepotom. Ako to ne nalazite u bliskom okruženju, naći ćete načina da stvorite vlastiti svijet ljubavi i ljepote po svojoj mjeri. Rođeni ste s umjetničkom žicom, no nju može ugroziti vaša praktična i tvrdoglava narav.

3. Lav

Jedan ste od znakova koji se ponajviše mogu povezati s umjetnošću bilo kao kolekcionar, bilo kao stvaratelj. Vaši su artistički potencijali povezani sa stalnom potragom za najboljom verzijom samog sebe. Krasi vas silan poriv za izražavanjem i pretakanjem svojih osjećaja u vidljivu stvarnost. Nemate inhibicija u javnim nastupima i odvažno otkrivate tuđim očima ono što se krije u dubini vaše duše.

2. Rak

Živite da biste se emotivno izrazili. Nešto vas iznutra tjera da prenosite svoje guste, potresno duboke emocije u umjetnički izričaj. Maštovitost, inventivnost i iskrenost aduti su kojima dotičete srca svojih poštovatelja. Istovremeno ste dovoljno uporni i neumorni u pretvaranju umjetničkih snova u stvarnost. Sve vas to svrstava na vrh ljestvice znakova kojima se preporučuju umjetnička zanimanja.

1. Ribe

Budući da je vaš vladar Neptun, posebno ste predodređeni za glazbu, ali vaša slojevitost daje vam izgleda za uspjeh i u drugim umjetničkim područjima. Nagonski razumijete svijet koji vas okružuje i intuitivno znate kako najbolje prenijeti svoja opažanja u umjetnička postignuća. U stanju ste stvoriti remek-djela koja će imati širokog odjeka.

Tportal


Reci što misliš!