Lifestyle

#astrologija

Mjesečni horoskop za listopad 2018.

Mjesečni horoskop za listopad 2018.
Awaken

Listopad kreće s Marsom na južnom čvoru u Vodenjaku, u kvadratu s Uranom iz Bika i trigonom sa Suncem i Merkurom iz Vage, što znači da će s jedne strane biti dosta destruktivnih i zategnutih situacija, a s druge strane, Sunce je u aspektu s Marsom što daje muške atribute, hrabrost, odlučnost pa će se sada raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena.

Akcije i želje mogu biti neusklađene s društvenim standardima, neke stvari se mogu raditi pogrešno ili se možemo naći na pogrešnom mjestu. Sukobljavanje je naglašeno, oponašanje drugih osoba, upijanje bijesa i ispoljavanje frustracija.

S druge strane, Sunce u aspektu s Marsom daje muške atribute, hrabrost, odlučnost pa iako Vage odugovlače s odlukama, sada će raditi brže i odlučnije. Izdržljivost i znatna fizička snaga bit će izražena pa se preporučuje da se pokrenete i bavite sportom.

Venera, Boginja ljubavi i blagostanja može nam donijeti neke stare tokove, kako u ljubavi tako i u partnerstvima i poznanstvima pa se spremite na staro – novu budućnost i buđenje uspavanih emocija.

U jednom periodu Venera će biti u kvadratu s Marsom iz Vodenjaka pa nam taj aspekt može donijeti emotivne probleme sa suprotnim spolom ili neko iskorištavanje, a mogući su i konflikti poslovnih partnera. Neobuzdana strast može donijeti grubo ponašanje prema ženama i donijeti mnoge štete i poniženja.

Mlad Mjesec se događa 09.10. u Vagi. Pun Mjesec će biti 25.10. u Ovnu.

Prognoza za listopad po znakovima

OVAN

Kod vas je naglašen cijeli mjesec kroz profesionalno angažiranje, pregovori koji daju odličan ishod. Trebate biti spremni i organizirani, posebno oni Ovnovi koji se bave većim poslovima. Sada je pravo vrijeme da zgrabite svoje prilike. Držite se svojih poslova i planova da ne bi došlo do konflikta s kolegama i nadređenima. Sada je vrlo dobar period za financijske transakcije i povoljno vrijeme za ulaganje u poslove vezane uz nekretnine.

Emotivno, vi sada želite transformirati svoj brak ili vezu i uvesti neke nove promjene za sebe i partnera. Sada je idealan period ako imate problema s partnerom da pričate i da ih razriješite. Slobodni Ovnovi sada bez bojazni mogu napraviti prvi korak. Samo polako s emocijama i nemojte biti previše opsjednuti, već dozvolite partneru da malo i diše.

Opustite se, izgladite odnose s prijateljima i bliskim osobama, oprostite i pričajte i osjećati će te jako lijepo i sretno.

BIK

Vaša vladarica Venera će biti u polju partnera pa vam može uz pomoć Marsa pokrenuti natjecateljski duh s kolegama, što vas može učiniti vrlo uspješnim. Ako imate od ranije neko neslaganje, sada je vrlo povoljno da se ti odnosi uz pomoć Venere stave u harmoniju i da se lijepo organiziraju i razriješe problemi. Ovo je dobar mjesec za vas jer jednostavno dobivate informacije koje su vam potrebne za uspjeh pa se nemojte ulijeniti već dajte sve od sebe i uspjeh neće izostati.

Emotivno, dosta aktivan mjesec pa će osobe koje imaju brak ili vezu trebati ipak uložiti dosta napora da izbejgnu neslaganja i još dublji nesklad i svađe. Sada vas i najmanja sitnica nervira jer je Uran u vašem znaku i vi ste kratkih živaca. Slobodni Bikovi sada imaju puno druženja, neobaveznog flerta i neće lako pokloniti svoje srce bilo kome. Sada je potrebna transformacija i promjena rutine kako bi nešto krenulo pozitivnijim tokom. Intuicija je izražena pa je i poslušajte.

Više spavajte, vježbajte i ako vam je potrebna dijeta – pridržavajte je se.

BLIZANCI

Za sve zaposlene se sada stvaraju lijepe mogućnosti i okolnosti vas navode na velike uspjehe, a posebno ako imate veze sa javnošću i nekom vrstom prodaje. Pojedine Vage mogu imati učestala putovanja kako unutar zemlje tako i u inozemstvo. Nova poznanstva se stvaraju. Neka bitna prijateljstva sada se sklapaju, i to ona koja vam puno znače za budućnost. Nezaposleni Blizanci imaju mogućnosti da se zaposle, ali to nije posao koji vi očekujete pa se preporučuje da krenete s tim nekim bilo malim ili sezonskim poslom i preko toga slijedi bolji jer su baš ta poznanstva bitna, ona će odigrati ulogu za vaš posao.

Emotivno, svi vi koji ste u vezi ili braku, ne bi trebali imate problema, jedino ako vas vaš partner ne poznaje dobro i ne zna što vi volite i što ne pa u tome može biti nesklad. To je jednostavno riješiti, samo mu recite. Svi imate odličan mjesec pa neki slobodni mogu ući u novu vezu ili neko poznanstvo, produbiti je u nešto lijepo i kvalitetno. Opušteno uživajte sa svojim partnerom u ljubavi.

Vi se možete razboljeti od emotivnog tereta pa budite opušteniji.

RAK

Vi ovaj mjesec imate dosta obaveza i nekih težih poslova pa čak je moguće da morate donijeti jednu bitnu odluku pa sagledajte činjenice, razmislite dobro pa tek onda odlučite. Ovo je jedan od težih poslovnih mjeseci.

Emotivno, listopad vam donosi olakšanje i pomoć da sve to izgurate. Ako se s nekim viđate bez obaveze, sada se trebate dobro zapitate želi li ta osoba nešto dublje i ozbiljnije s vama. Slobodni Rakovi imaju cijeli mjesec pun druženja i flerta. I ne razmišljate o dubokoj ljubavi i vezivanju već vam je dovoljno da imate polet i energiju za poslovne uspjehe. Svi Rakovi koji imaju obitelj, trebaju joj se više posvetiti i planirati neki odmor zbog iscrpljivanja na poslu i novih obaveza koje nadolaze.

Provodite više vremena s bliskim osobama jer se vi tako punite pozitivnom energijom.

LAV

Pravi je mjesec i moment da sve ideje, planove, projekte i započete poslove sprovedete u djela. Sada nije važno čime se bavite već da sve sprovedete u realizaciju što će vam se sigurno isplatiti. Kako vam u ovom mjesecu budu pristizale financije, tako ih možete uložiti u neke nove poslove – bez brige.

Emotivno vam nedostaje razumijevanje za vašeg partnera pa se može dogoditi dosta kritike s vaše strane pa čak i svađe. Budite osjećajniji i nemojte sve pogrešno tumačiti da ne dođe do razlaza u vezama ili braku. Nije vrijeme da slušate tuđe savjete već osluhnete svoje unutrašnje biće i odlučite sami. Ispravno čitajte znakove pored puta kako bi vam uspio brak, veza, a slobodnima nova veza.

Obratite pažnju na san i pazite da budete odmorni jer vam predstoji dosta naporan poslovan period. Brinite o sebi.

DJEVICA

Vi sada sve podređujete financijama pa se ne preporučuje da sami donosite odluke već da se posavjetujete s nekim prije nego uložite u nešto ili da ne odete u drugu krajnost pa da previše štedite – već napravite balans. Djevice koje rade s novcem trebaju sve prekontrolirati više puta da ne dođe do greške. Pojedine Djevice će sada koristiti svoj šarm da ih nadređeni primijete i sprovedu svoje ciljeve koji već odavno čekaju na realizaciju.

Emotivno, već odavno trebate razmišljati da pravite kompromise, a ne da radite samo ono što vama odgovara, a druga strana ima svoje neke želje. Bitni su kompromisi da ne dođe do konfliktnih situacija koj mogu biti vezane za financije (jer nemate dovoljno pa vas to može činiti nervoznim, a zbog čega nisu krivi vaši voljeni). Potrebno je da se primirite i ne promatrate sve kroz materijalnu stranu života, već da se opušteno družite i pričate sa svojim voljenima i ne zamarate pričom ostale.

Potrebno je druženje i opuštanje u stvarima koje vas relaksiraju kako bi sve ciljeve sproveli do kraja.

VAGA

Svi poslovi vezani za komunikaciju sada će biti uspješni jer vam nije problem komunicirati. Mnoge Vage se sada mogu promovirati ili oglašavati svoje vještine i rad. Vaša genijalnost je u uvjeravanju i vještini diplomatskih razgovora pa možete sada sve iskoristiti.

Emotivno, vama se razne varijante i pitanja motaju po glavi, a sada kada je Venera u Škorpionu, vi idete na sve ili ništa što je prava formula Venere u Škorpionu. Zauzeti će sada imati priliku pričati s partnerom o onome što ih je mučilo u posljednje vrijeme i taj razgovor može biti dosta konstruktivan. Napokon ste smogli snage da iskažete sve što mislite.

Iako Venera u Škorpionu zna povrijediti partnera, sada nije takva jer imate konstruktivnost. Vrlo je pozitivan period da se realno sagleda veza i njena budućnost. Suština veze ili braka su sada razgovori i kompromisi. Slobodne Vage, ako ne upoznaju nekoga s kim vide perspektivu, odlučuju se i dalje biti same i ne trošiti vrijeme uzalud. Osoba koja bude zainteresirana može pogrešno protumačiti da ste bezobrazni i hladni dok se vi jednostavno ne vidite pored nje. Prava prilika je na dohvat ruke, samo je zgrabite.

Više se družite i uživajte, a negativne osobe izbjegavajte.

ŠKORPION

Generalno, ovo je odličan period za posao i stjecanje prisnih prijatelja na poslu i kolega s kojima radite. Mnogi odnosi i pored zabave mogu biti dosta korisni. Izraženi su najviše poslovi s komunikacijom u većoj masi ljudi. Vrijeme je da se obračunate i krenete u trku s konkurencijom. Pokrenite nešto novo i ne plašite se da nećete uspeti. Samo naprijed.

Emotivno, za sve Škorpione koji su u vezi ili braku, ovo je divan period da se približe partneru, a pogotovo ako putuju negdje zajedno. Dobro bi bilo da se sada opustite i zaboravite na sve probleme iz prošlosti. Odlično se pokreće i vaš ljubavno-strastveni život uz podršku Neptuna (“moja mašta može svašta”), gdje razbijate sve tabue. Slobodni Škorpioni trebaju odbaciti potražnju u sitnim detaljima jer nitko nije savršen pa neke stvari mogu biti čak i simpatične, iako nisu savršene.

Izbjegavajte impulzivnost i naglost ovog mjeseca jer uslijed puno obaveza, potreban vam je odmor, vrijeme da se osamite i izolirate.

STRIJELAC

Posao zahtijeva točnost, sistematičnost i dobru organizaciju. Mnogi studenti sada se mogu radovati jer im se smiješi sreća. Bitno je samo da budete strpljivi i ustrajni, bez odustajanja i uspjeh je zagarantiran. Vi dobro znate svoje standarde pa ih se i pridržavajte.

Emotivno, odličan je mjesec za zauzete Strijelce jer će zračiti srećom, isijavati ljubav i toplinu. Jako vam je bitna fizička ljubav dok pojedini mogu očekivati i prinovu u svojoj obitelji. Nema potrebe da se bojite jer je to vaša potreba dok osobe koje imaju djecu će im trebati posvetiti više pažnje. Slobodni Strijelci će izlaziti, družiti se i neće im biti dosadno. Poznanik ili prijatelj vam može predložiti da se upoznate s nekom osobom pa nemojte odmah odbiti – bar razmislite prvo. Moguće je poznanstvo i preko interneta.

Što god da radite ovaj mjesec – je dobro za vas.

JARAC

Generalno gledano, ništa se ne mijenja poslovno ovaj mjesec, jedino ako vi niste planirali uvesti neke nove tehnologije u vaš postojeći posao, što vam može donijeti dobre rezultate. Ako u prethodnim mjesecima niste bili zadovoljni sa financijama, sada je pravi mjesec da to nadoknadite i budete zadovoljni. Ako unosite nešto novo u posao, neke izmjene, trebate to dobro isprobati prije uključenja u posao.

Emotivno, zauzeti mogu tapkati u mjestu i “poludjeti” uslijed želje da opet budu mladi i da okrenu stranicu kada je partner u pitanju. Pojedini mogu imati potrebu biti u blizini svoje obitelji, partnera i djece. Monotoniju i tapkanje u mjestu možete lako riješiti tako da popričate s partnerom što sve može promijeniti na bolje. Slobodni mogu upoznati neku novu osobu koja im se može svidjeti i ne mora to ostati samo flert, moguće je i nešto više. Svakako ovo je jedan lijep mjesec bez mnogo uzbuđenja i trzavica.

Dobro se osjećate i ovaj mjesec posvetite pažnju sebi.

VODENJAK

Mogući su problemi na poslu koji vas mogu dovesti do toga da se udaljite od onog što vas frustrira. Koliko god problemi djelovali veliki i nerješivi ipak pomoću svoje intuicije možete to razriješiti. Sada je bitno da naučite iz problema da ne idete srcem već se opredijelite na razmišljanje. Usprkos svim problemima, vama ipak predstoji lijepa financijska dobit. Vjerujte u sebe i svoju intuiciju!

Emotivno, zauzeti Vodenjaci se osjećaju kao druge osobe uslijed velikog utjecaja partnera. Uzbudljiv i strastven odnos vama može prijati i iako se ne slažete u potpunosti s partnerom – vi nekim čudom popuštate. Slobodni su preplavljeni strašću i željom za ljubavi pa se mogu dogoditi neke neobavezne avanture. Izbjegavajte egoizam da ne propustite lijepe prilike ovaj mjesec.

Ne dozvolite da neko uzdrma vaše povjerenje već se pouzdajte u jednog prijatelja koji vas najbolje poznaje i može vas podići ako padnete.

RIBE

Sada je jako važno da slušate, da se dogovarate i timski rad će biti dobar. Moguće je da dobro prodate svoj rad i privučete pažnju na sebe. Uglavnom sve je isto na poslu, čak i iskušenja su ista. Potrebno je uvijek dobro razmisliti prije nego odreagirate ili uradite neke stvari.

Emotivno, za sve one koji su u braku ili vezi gdje postoje i djeca može doći do nesporazuma jer oboje hoćete da istjerati svoje mišljenje. Savjetuje se da je timski rad bitan u poslu, a i u obitelji da se zna tko što radi i što je svrsishodno za harmoniju tima. Slobodne Ribe sada mogu promijeniti svoj status u vezi. Pojedine Ribe ne trebaju dozvoliti da ih neko maltretira već tražite kompromisno rešenje koje se može uvijek pronaći.

Zbog emotivnosti možete postati jako nervozni i namrgođeni pa se pokušajte isključiti i opustiti.


Reci što misliš!