Lifestyle

prvi dio preporuka

Gdje u Zadru možete upoznati super ekipu, trošiti kalorije i oblikovati tijelo?

Gdje u Zadru možete upoznati super ekipu, trošiti kalorije i oblikovati tijelo?

Ako ste osoba poput mene koja je početkom ljeta formu održavala na najbolji mogući način - bez puno znojenja, plivajući i roneći u moru, onda vam dolazak prvih jesenskih kišnih dana zasigurno postavlja pitanje - a što sad?

ŠC Višnjik jako je dobra ideja za igru, trčanje, bodyweight vježbe, street workout - srećom, klimatski uvjeti u Zadru omogućuju nam da i tijekom jeseni i zime možemo boraviti na otvorenom.

Danas vam predstavljamo nekoliko zanimljivih ideja gdje možete upoznati nove ljude, trošiti kalorije i oblikovati tijelo u Zadru!

Gyms4you fitness centri rade non stop, svaki dan, od 0 do 24 sata pa privlače mnogobrojne ljude koji su upravo tamo vidjeli idealnu priliku za stvaranje tjelesne forme jer je nemoguće zakasniti na trening zbog jedinstvenog radnog vremena. Također, članovi putem iskaznice imaju neograničeni ulazak u sve Gyms4you centre u cijeloj Hrvatskoj i mogu vježbati kad god žele u koliko god puta dnevno žele. 
Gyms4you u Zadru se nalazi na dobro poznatoj lokaciji – u City Galleriji (Put Murvice 1, Zadar) gdje članovi osim u vježbanju uživaju u prostranoj I suvremenoj  teretani koja je u potpunosti prilagođena namjeni te opremljena vrhunskom opremom.

Članovima se nudi mogućnost besplatnog sata upoznavanja sa spravama koji uključuje i savjetovanje s osobnim trenerom.

Fit Zadar ekipa na adresi Ivana Mažuranića 32 radi u grupnim treninzima osmšsljenim po željama klijenata. Treninzi su bazirani  na Crossfit metodi treninga (treninzi s vlastitom kilažom, treninzi s utezima ,trčanje, gimnastika)  koji se jednako tako mogu programirati za elitne sportaše i modificirati za početne rekreativce. Isto tako tu su  i usluge privatnih treninga koji idu po dogovoru. Na istoj adresi je nešto malo drugačije, ali jednako moćno - Jiu jitsu klub Zadar - ako ste zainteresirani za borilačke sportove uz vrhunski tim trenera!

Oko Vrulja nalazi se mala, ali snažna ekipa Elite fitnessa. I tu se vježba crossfit, trenira s utezima i vlastitom težinom, a blizina parka idealna je za one koji se vole zagrijavati trčanjem ili jednostavno malo predahnuti od osjećaja zatvorenosti u dvoranu.

Funkcionalni trening bazira se na kratkim, intenzivnim i raznolikim treninzima. On vas priprema da budete dobri u više stvari, a ne samo u jednoj, poručuje ekipa Elite fitnessa.

Zadranke su u prilici pokušati i nešto jako zanimljivo a savršeno za oblikovanje tijela. Trbušni ples podučava se u studiju Nimeta pod vodstvom Mirjam Dadić. Već treću godinu zaredom uspješno radi s nizom klijenata svih uzrasta neovisno o predznanju, godinama, iskustvu - u širokom polju programa s ciljem uspostavljanja balansa zdravoga života i prijeko potrebne rekreacije.

Želite snagu, vretenaste mišiće i senzualnost - sve u jednom? Studio I pravo je mjesto. Kako ova aktivnost djeluje fizički na održavanje forme? Jača tijelo, oblikuje mišiće, pojačava izdržljivost. Utječe i na samopouzdanje koje nesumnjivo raste sa svakim novim uspjehom. Počnemo prihvaćati i voljeti sebe i svoje tijelo jer vidimo što sve može.

 


Reci što misliš!