Lifestyle

nedjelja, 30. rujna

Wings for Dance poziva dame na besplatan probni trening

Wings for Dance poziva dame na besplatan probni trening

Studio Wings for Dance je stvoren isključivo za žene a program vježbanja je jedinstvena kombinacija fitnessa i senzualnih pokreta, muzike i plesa i meditativnog je karaktera. Trening u sebi sadrži workout, šipku i ples.

U nedjelju 30.09.2018. u 17 sati održavamo besplatan probni trening i pozivamo sve zainteresirane žene da nam se pridruže, poziva Marija Raspović Petrović.

 

Wings for Dance studio

Varaždinska 1, Zadar Info i prijave: marija.wings@gmail.com ili 091 278 93 37

Wings for Dance

-  Plesni fitness koji je inspiriran S Factorom poznatom u cijelom svijetu, stvoren iskjučivo za žene. Naglasak je na plesu i muzici, na spajanju emocionalnog i fizičkog bića. Šipka je samo jedan od rekvizita, isto kao i zid, fotelja, pod… a služe kao izazovi za rušenje predrasuda, svladavanje barijera straha i srama.

- Treninzi se odvijaju 2 puta tjedno, 1x tjedno u trajanju od 120 min, 1xtjedno u trajanju 60 min. Prvi dio treninga-workout obuhvaća vježbe koje su kombinacija yoge i pilatesa preinačenih u kružne i senzualne pokrete te na taj način oblikuju tijelo poštujući ženske obline. Kada se vježbice tehnički usvoje spajamo ih u cjelinu i vježbamo uz neopisiv osjećaj zadovoljstva zapravo-plešući. Drugi dio treninga sastoji se od učenja elemenata na šipci i plesa.

-  Vježba se u dvorani u kojoj je rasvjeta prigušena, nema ogledala. Na taj način razvijamo svijest o svome tijelo i učimo vježbati na osjećaj a ne na odraz u ogledalu.

- Atmosfera je intimna, ugodna i opuštajuća. Njegujemo individualan pristup svakoj od polaznica. Upravo iz tog razloga vježba se u malim grupama do desetak polaznica.

- Vježba se u udobnoj odjeći, bose a nakon nekog vremena na red dolaze i plesne cipelice koje podižu trening na jedan novi nivo.

-  Trening stvoren za svaku ženu, bez obzira na dob, proporcije i fizičke predispozicije (donja dobna granica 18 god).

Redovna cijena ciklusa je 300 kn. Ciklus odnosno stupanj vježbanja traje 4 tjedna.

 


Reci što misliš!