Lifestyle

veze

Tajne koje većina žena krije od svog dragog

Tajne koje većina žena krije od svog dragog
Vijesti.hr

Veze se temelje na povjerenju, ali neke stvari neće nikome nauditi ako ostanu tajna.

Poput četkice za zube, postoje i neke nematerijalne stvari koje trebate držati za sebe i ne dijeliti ih s partnerom. Iako ste vidjeli kako neke fitness djevojke koje su se posvetile vježbanju ponosno dijele svoju kilažu na Instagramu, većina žena će ovu brojku radije zadržati za sebe. 

Pogledajte i ostale informacije koje većina žena radije drži za sebe:

Apetit

Ponekad je ženama neugodno reći i da su obilnije salate i dalje gladne. To se većinom odnosi na početak veze ili neobavezno nalaženje prije nego što istina o ovom pitanju ispliva na površinu.

Sposobnost u “muškim” poslovima

Ako ima potreban alat, skoro svaka žena će uspjeti sklopiti bilo koji komad namještaja. Neke žene to neće priznati svojoj jačoj polovini samo zato da ne umanje njegovu ulogu muškarca u kući i da u njegovim očima ostanu krhke i ženstvene.

Broj partnera

Rijetko koja žena će otkriti s koliko je muškaraca spavala. To ni na koji način ne može utjecati na njenu vezu ili na bilo što drugo, osim ako se nije opekla i zaradila neku spolnu bolest.

Nezadovoljstvo nakon seksa

Kako ne bi narušile ego svog muškarca, žene će uglavnom prešutjeti loše trenutke i to da nisu u potpunosti zadovoljene. Drugi put će biti bolje.

 


Reci što misliš!