Lifestyle

potpuno drukčija od drugih

Žena nogometaša koja izbjegava scenu: Kako živi tajanstvena Vanja Modrić?

Žena nogometaša koja izbjegava scenu: Kako živi tajanstvena Vanja Modrić?
Grgo Jelavic/PIXSELL

Za razliku od ostalih hrvatskih žena nogometaša, o samozatajnoj Vanji Modrić ne znamo mnogo

On vrijedi 55 milijuna eura, a ona - pitate li našeg kapetana Luku Modrića - još barem stoput toliko jer najboljem nogometašu svijeta, njegova pet godina starija supruga, žena je koja mu doslovno daje krila.

Vanja i Luka zajedno su već 14 godina, imaju troje djece i predivne uspomene na prve dane njihove ljubavi. Upoznali su se u jednom kafiću u zagrebačkim Ravnicama. Njemu je bilo 19, a njoj 24. U to doba, radila je u Mamićevoj nogometnoj agenciji i često bi navraćala u Dinamo,  gdje joj je majka obavljala funkciju šefice računovodstva. 

No, računice u njihovoj ljubavi jednostavno nema - od prvoga dana znali su da su stvoreni jedan za drugoga!

Samozatajna Vanja nikada nije voljela biti dio showbizz scene. Druži se, vjerovali ili ne, sa  Severinom, ali i ostalim suprugama nogometaša. To zna i Vedrana Čarapović, dugogodišnja lifestyle urednica magazina.

"Vanja Modrić je žena koja vodi nekakav svoj život, vrlo je misteriozna i svoj privatan život čuva od javnosti, a s druge strane ako treba stati uz svog supruga na nekakvim velikim i za njih bitnim događanjima kao što su nekakve dodjele nagrada, ona će stati uz Luku. "

Možda žive u Španjolskoj, ali njihov je stil života daleko od sapunica. Bez Vanje, kaže i sam Luka, ne bi vrijedio ništa. A za sve je kriv upravo Zdravko Mamić koji ih je upoznao. 

Kako Luka igra - tako ona živi. Htjela to ona priznati ili ne, u njihovom se životu - sve vrti oko lopte! 

Izvor: Tabloid.hr


Reci što misliš!