Lifestyle

#astro

S kim se koji zodijački znak najbolje slaže u krevetu?

S kim se koji zodijački znak najbolje slaže u krevetu?

Neke kombinacije zodijačkih znakova bolje surađuju od drugih. Ta astrološka kompatibilnost nije ograničena samo na posao, već se očituje i u seksu

Neke kombinacije zodijačkih znakova bolje surađuju od drugih. Ta astrološka kompatibilnost nije ograničena samo na posao, već se očituje i u seksu

Ovan

Seksualni stil: s obzirom na to da je prvi znak zodijaka i ima rogove, Ovan je odlučan i agresivan te obožava čin seksualnog osvajanja. Ovnovi vole biti lovci, a ne lovina. Najdraže im je kad su im želje odmah ispunjene, a ne vole igre s osjećajima. Uživaju u masaži skalpa.

Seksualno kompatibilni s: Lavovima, Vagama, Blizancima, Škorpionima

Bik

 

Seksualni stil: Bikovi su više senzualni nego seksualni. Važnija im je stimulacija nego tjelesno uzbuđenje. Mirisi, zvukovi i dodiri tijekom seksualnog doživljaja imaju važnu ulogu za njih. Bikovi također ne vole trošiti energiju, pa će čak i u seksu biti štedljivi pažljivo birajući što rade. Iz istog će razloga češće biti zavođeni, nego što će zavoditi.

Seksualno kompatibilni sa: Škorpionima, Rakovima, Djevicama, Jarcima

Blizanci

 

Seksualni stil: Blizanci su opušteni u vezi svoje seksualnosti. Neće se libiti okušati se u kojekakvim akrobatskim pozama na čudnim mjestima. Blizančeva snaga je flert. Blizanci se vole zabavljati i eksperimentirati tijekom seksa.

Seksualno kompatibilni s: Ovnovima, Blizancima, Strijelcima, Vodenjacima

Rak

 

Seksualni stil: Rakovi su kreativni i senzualni jednom kad ih se nagovori na seks. Vrlo su intuitivni i lako im je prepoznati partnerove želje. Za Rakove je seks pun ljubavi i strasti, a njihova sklonost dobroj hrani često znači da su odlični u oralnom seksu.

Seksualno kompatibilni s: Bikovima, Lavovima, Jarcima, Ribama

Lav

 

Seksualni stil: Lavovi imaju dosljedan i snažan seksualan nagon. Njihov šarm lako privlači partnere. Strastveni su i pažljivi ljubavnici, no zahtijevaju potvrdu svoje seksualne vještine. Vole igru zavođenja i predigru, a među jačim erogenim zonama su im leđa.

Seksualno kompatibilni sa: Škorpionima, Ovnovima, Strijelcima, Lavovima

Djevica

 

Seksualni stil: Ne oslanjajte se na ime ovog znaka kad je u pitanju seks. Nema ništa čedno u vezi Djevica. One su pune energije i znaju biti iznimno seksualne. Obožavaju dodir bilo kakve vrste. Masaža u njihovom slučaju može biti predigra. Nije im važna kompleksnost samog vođenja ljubavi, no važno im je da dobiju iskreno iskustvo.

Seksualno kompatibilni s: Bikovima, Vagama, Ribama, Jarcima

Vaga

 

Seksualni stil: Vage su među najprofinjenijim znakovima zodijaka. Imaju odličan ukus i istančani senzibilitet. Vagama su u seksu važne mentalna stimulacija i verbalna predigra. Cijene seksualnu scenu ukrašenu raznim dodacima poput posebnog donjeg rublja, svijeća, glazbe i tomu sličnog.

Seksualno kompatibilni s: Ovnovima, Blizancima, Lavovima, Strijelcima

Škorpion

 

Seksualni stil: Škorpioni su strastveni i vrlo seksualni. Često im treba malo drame i uzbuđenja u seksu, pa će posegnuti za maštovitim scenarijima u kojima moć i kontrola igraju važnu ulogu. Snažan seksualni poriv u kombinaciji s jakim osjećajima Škorpionima često pretvara njihove želje u nešto s čim se stalno bore.

Seksualno kompatibilni s: Bikovima, Lavovima, Škorpionima, Ribama

Strijelac

 

Seksualni stil: istraživači i lutalice, Strijelci su šarmantni, nježni i pažljivi u krevetu, no teško im je zadržati pažnju na jednoj stvari predugo, pa im treba puno spontanosti i kreativnosti u seksualnom životu. Flert im je normalan način razgovora kad su slobodni, a kad su u vezi, uglavnom odvedu svog partnera na avanturu koja se sastoji od niza novih i neočekivanih iskustava.

Seksualno kompatibilni s: Lavovima, Ovnovima, Blizancima, Vodenjacima

 

Jarac

Seksualni stil: Jarci, poput Škorpiona, na glasu su kao najseksualniji znakovi, no istovremeno su i vrlo senzualni. Jarca nije teško uzbuditi, no ako baš tražite erogenu zonu, uglavnom ne možete pogriješiti s koljenima i nogama. Jarci vole biti zavođeni, a posebno su ponosni na svoju seksualnu izdržljivost.

Seksualno kompatibilni s: Rakovima, Bikovima, Jarcima, Djevicama

Vodenjak

 

Seksualni stil: Vodenjaci su intelektualni idealisti, pa su u krevetu prilično nekonvencionalni, no nije ih teško nagovoriti na bilo što. Vole biti zavođeni, no ne vole se u potpunosti odreći kontrole. Iako ne ostavljaju dojam iznimno seksualnih osoba, Vodenjaci su maštoviti ljubavnici koji rado pružaju i primaju užitak.

Seksualno kompatibilni s: Blizancima, Vodenjacima, Strijelcima, Djevicama

Riba

 

Seksualni stil: Ribe će se uglavnom seksualno dobro slagati sa svima, a nije im teško ni privući partnera. U krevetu su romantične i senzualne, često zaigrane. Cijene partnerovu maštovitost, no najčešće su orijentirane na njihovo zadovoljstvo, nego svoje.

Seksualno kompatibilni sa: Škorpionima, Rakovima, Djevicama, Vagama

Tportal


Reci što misliš!