Lifestyle

potvrđeno

Meghan Markle je trudna, beba stiže u proljeće

Meghan Markle je trudna, beba stiže u proljeće
AP

Nakon dugo nagađanja vijest je napokon i službena. U proljeće 2019. godine, netom prije prve godišnjice braka, u obitelj Meghan Markle i princa Harryja stići će prinova

Svi koji su od samog početka pratili ljubavnu priču Meghan Markle i princa Harryja s radošću su dočekali današnju službenu objavu Kensingtonske palače.

Ono o čemu se već tjednima nagađalo sada je na službenom Twitteru i potvrđeno - vojvotkinja od Sussexa je trudna i u proljeće 2019. godine, netom prije njihove prve godišnjice braka, ona i Harry postat će roditelji.

Prva nagađanja oko trudnoće i trudničkog trbuščića krenula su već na samom početku rujna, kada se pojavila u kraljevskoplavoj haljini bez rukava s potpisom kineskog dizajnera Jasona Wua.

Nakon što se to utišalo ponovno se pokrenulo na vjenčanju princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, kada je Meghan svoj trbuščić sakrila kaputom, a i danas je, stigavši sa suprugom u Australiju, u rukama čvrsto držala fascikle koji su priječili pogled na trudnički trbuščić.

Sreću zbog dolaska prinove supružnici ne mogu sakriti, a vijest je zasigurno najviše razveselila kraljicu Elizabetu II, koja nikada nije krila to da joj je upravo princ Harry omiljeni unuk.

 


Reci što misliš!