Lifestyle

ljubav i veze

Pravilo 37 posto pomaže da nađete ljubav života!

Pravilo 37 posto pomaže da nađete ljubav života!

Ako ste do sada ljubav temeljili isključivo na emocijama, možda je vrijeme da konačno uključite razum - uz pomoć matematičke jednadžbe

Američki matematičar Ted Hill otkrio je 'formulu' koja nam jamči da konačno pronađemo partnera za cijeli život. Naime, koristeći princip pod nazivom 'Optimalno zaustavljanje puta', on je otkrio koliko partnera trebamo imati u životu prije nego što naiđe 'onaj pravi' te kada je vrijeme da se skrasimo s tom osobom.

Primjerice, ako vam je suđeno u životu imati 10 partnera, prvih četiri možete slobodno odbaciti jer je među njima svega 39,87 posto šansi za dobru kombinaciju. Imate li tijekom života 20 veza onda odbacite prvih osam jer imaju samo 38,42 posto mogućnosti za idealnu vezu. No, ako se broj vaših partnera ne uklapa u ove brojke, odnosno ako je manji od 10, onda Hill preporučuje da ostavite prvih 37 posto partnera jer je mogućnost da među njima nađete idealnog partnera 1:3!

Ovaj matematički princip temelji se na ideji kako bismo trebali potrošiti 37 posto svog života da budemo sami, slobodni i da istražujemo potencijalne opcije. A nakon probiranja i pogrešaka, spremni smo se skrasiti s nekim tko je bolji izbor od onih koje ste ranije upoznali.


Reci što misliš!