Lifestyle

ženski kantun

Kako naći onaj pravi… vibrator, pitanje je sada

Kako naći onaj pravi… vibrator, pitanje je sada

Ne mogu se baš isprobati kao nove traperice u kabini dućana, ali problema nema jer je Claire Cavanah, vlasnica američkog seks-shopa Babeland, otkrila što svaka djevojka treba znati kada ide u potragu za ovim 'kućanskim' uređajem

Najbolje je prvo odlučiti se za oblik koji vam je najbolji, a njega birajte prema načinu na koji želite biti zadovoljeni. Cilindrične igračke namijenjene su za penetraciju, zakrivljene su napravljene za G točku, a okrugle za stimuliranje klitorisa. Druga stvar o kojoj treba voditi računa je materijal od kojega je napravljen. Plastika nudi snažne vibracije, silikoni i razni oblici želatine su savitljivi i prilagodljivi, a metal je vrlo osjetljiv na temperaturne promjene.

Seks-shopovi najčešće imaju izložene sve modele, a svaka bi žena trebala prije kupnje provjeriti odgovara li joj stupanj vibracije i koliko ih uopće vibrator ima. "To se može provjeriti vrlo lagano - prislonite vibrator na vrh nosa koji je jednako osjetljiv, kao i vaši intimni dijelovi", rekla je Cavanah i napomenula da se prije svake kupnje trebate zapitati izgleda li vam odabrani vibrator privlačno i seksi jer želite nešto što će vas zadovoljiti i vizualno.

Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!