Lifestyle

vratite strast pod plahtama

Prijedlozi za uzbudljive seksi akcije

Prijedlozi za uzbudljive seksi akcije
Thinkstock

Seks nakon nekog vremena može postati monoton i to je znak da je vrijeme za promjene

U intimnim trenucima s vašim partnerom nema mjesta dosađivanju, a ni foliranju. Opustite se i oslobodite svoju divlju  stranu. Svi je imamo - ma koliko god se trudili da je sakrijemo. 

Evo prijedloga za nove uzbudljive akcije:

1. Igre su uvijek dobrodošle

Vaš partner i vi zapišete svoje skrivene želje na papiriće. Zatim se počnite igrati tako što ćete naizmjenično izvlačiti papiriće i izvršavati ono što na njima piše. Zadovoljstvo neće biti uskraćeno ni jednoj strani – garantiramo!

2. Izađite iz spavaće sobe

Ponekad samo promjena okruženja može dobro utjecati na seks. Zato, ostavite udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera na zajedničko tuširanje ili spontano učinite dnevnu sobu "mjestom radnje".

3. Napravite listu

Sva mjesta koja vam se čine primamljiva za seks, u kući ili izvan nje, napišite na papir. Onda si postavite jednomjesečni zadatak - svako mjesto koje posjetite precrtajte s liste.

4. Erotski filmovi

Osim što mogu probuditi vaš libido, također vam mogu dati i zanimljive ideje za vaš seksualni život. Naravno, preporučuje se gledanje u paru. Ovo je savršena prilika da partneru kažete: Ovo bih probala.

5. Igra skrivača

Dok ste vi negdje u kući udobno smješteni u nekoj seksi pozi, neka vaš partner traga za vama. Ostavite mu mrvice, sitne tragove, poruke, dijelove odjeće. Njegova potraga i vaše iščekivanje dodatno će vas uzbuditi.  Kada pokupi i posljednji trag, dobit će svoju nagradu - vas.

6. Igrajte se čulima

Kada je jedno čulo uskraćeno, više se oslanjamo na druga. U ovom slučaju, možete vašem dragom staviti povez preko očiju i igrati se raznim materijalima. Ovako ćete ga natjerati da se više oslanja na čulo dodira i tako će vam se više prepustiti. Možete se i zamijeniti za uloge.

7. Igračke

Jedan od prijedloga za zagrijavanje akcije je upotreba različitih seks igračaka. Opustite se i zaboravite stidljivost. Igračke ne moraju služiti za samostalno igranje, upotrijebite ih zajedno.

8. Vezanje

Kravata, marama i seksi lisice mogu poslužiti da začinite seks. Za početak, vežite svog partnera licem okrenutim prema dolje i pružite mu užitak jednom senzualnom masažom. Vi ste dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!