Lifestyle

#ljubav

Tri najveće greške solo djevojaka

Tri najveće greške solo djevojaka
Freepik

Frajeri koje bi sve majke za zeta ne nalaze se na svakom koraku. Ipak, ako godinama ne uspijevate pronaći nijednog, možda je problem u vašem ponašanju...

1. Ne znate za strpljenje nego biste sve odmah i sad! Sigurno ste barem jednom u životu imali razdoblje kada ste imali osjećaj kako vam ništa ne ide od ruke. I onda ste željeli sve odraditi na brzinu. I često se spotaknuli i tresnuli koliko ste dugi i široki. Nemojte to raditi – osobito kada su veze u pitanju. U takvim trenucima skloni smo smanjiti kriterije i pristati na nešto na što inače ne bismo pristali ni u ludilu. A kasnije je to teško popraviti. Dakle, nemojte očajavati jer sve će već doći na svoje mjesto. Za to vrijeme radite na sebi, uživajte u životu i vaš će trenutak doći prije ili kasnije.

2. Naučite prepoznati frajere vrijedne vaše pažnje. Ako želite stabilnu i čvrstu vezu, onda morate tražiti muškarca koji želi to isto – a ne egoističnog samozadovoljnog ljepotana koji više vremena od vas provodi pred ogledalom te je sam sebi najpametniji i najbolji, odnosno najbolje se osjeća kad je sam sa sobom. Dečke koji žele ozbiljnu vezu i nije tako teško pronaći. Oni najčešće već iza sebe imaju dugotrajnu vezu, krug prijatelja im je jako velik i šarolik, a dobro se slažu s kolegama i obitelji. Egoističnog frajere koji su sami sebi na prvom mjestu nikada nećete moći preobratiti – nemojte se zavaravati! 

3. Ne donosite nikakve zaključke na brzinu. Slušate istu glazbu, volite iste filmove i knjige, uživate u istoj hrani i piću. Zaključili ste da ste savršeno kompatibilni već nakon tjedan dana izlaženja. To se često pokaže pogrešnim. S idealnim muškarcem možete se savršeno slagati, ali isto tako se savršeno možete slagati s nekim tko i nije baš toliko idealan za vas. Ako se pokraj njega ne osjećate opušteno, imate osjećaj da teško komunicirate, da vas ne razumije – nemojte gajiti nadu da će se to popraviti. Samo ćete se previše truditi oko veze i nakon nekoliko mjeseci ostati (opet) sami, slomljena srca. 


Reci što misliš!