Lifestyle

petak, 16. studenog u 18

Besplatno predavanje o Bachovim kapima u Gradskoj knjižnici Zadar

Besplatno predavanje o Bachovim kapima u Gradskoj knjižnici Zadar

U petak, 16. studenog s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Zadar održat će se predavanje o Bachovim kapima koje će održati Ozrenka Kamber.

Bachove cvijetne kapi su posve jednostavan, potpuno prirodan i čudesno uspješan način iscijeljivanja svih emocionalnih disbalansa namijenjen svim živim bićima.

Bachove cvijetne esencije svojim nas suptilnim djelovanjem dovode u ravnotežu, a naša negativna mentalna i emocionalna stanja preobražavaju se u pozitivna. Na taj način nas povezuju s našom izvornom pozitivnom vibracijom harmonije, zdravlja, samopouzdanja, odlučnosti, hrabrosti, ljubavi, tolerancije, razumijevanja, strpljenja, optimizma, radosti, spokoja, itd.

Iscijeljivanjem negativnih emocionalnih stanja lakše se povezujemo s vibracijom svoje Duše što donosi iscijeljenje mnoštva fizičkih teškoća i uspješnost u svim sferama našeg života - obiteljskog, ljubavnog, poslovnog, prijateljskog.

Na predavanju ćete upoznati svih 38 Bachovih cvijetnih esencija, način njihove primjene te sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti Bachov cvijetni preparat Rescue Remedy za krizna i hitna emocionalna stanja sastavljen od 5 cvijetnih esencija.

PREDAVAČ: Ozrenka Kamber, Bachov praktičar, level 1

INFORMACIJE
Mail: umjetnost.duse@gmail.com, ozrenkak@gmail.com

Predavanje je besplatno.


Reci što misliš!