Lifestyle

#ženskikantun

Želiš da frajer izgubi glavu za tobom? Ništa lakše!

Želiš da frajer izgubi glavu za tobom? Ništa lakše!
Javier Sánchez Mingorance

Sve što trebate učiniti je potaknuti njegovo tijelo da proizvodi što više dopamina. Zvuči komplicirano? Lakše je nego što mislite!

1. Pustite da vas čeka iliti neka on bude onaj koji grize. 

Ne držite dragog grčevito za ruku i ne molite ga da ne ide ako mora otići i to dobro znate. Ništa nije toliko neprivlačno kao očajnički „nemoj ići!“ Kad se u trenucima rastanka ponašate ležerno u njegovoj se glavi roje pitanja, a rezultat toga je dopaminski odgovor koji pojačava njegovu želju da vrijeme provodi s vama. Sljedeći put kada se budete rastajali dajte mu brzinsku pusu i krenite svojim putem, budite ta koja će prekinuti telefonski razgovor, koja će prekinuti večernje druženje i otići kući ili napustiti njegov stan prije nego se probudi. Ljudi uvijek žele ono što ne mogu lako dobiti.

2. Zaboravite na uigrane scenarije. 

Predvidljivost je najbrži ubojica ljubavnog apetita. Zato zaboravite na mirne večeri uz dostavu hrane i posuđeni film. Umjesto toga napravite nešto neočekivano. Ugurajte ga napola odjevenog sa sobom pod tuš. Nova i uzbudljiva iskustva stimuliraju ljubav jer podižu aktivnost dopamina u mozgu. Igrajte igru pitanja i postavite ona koja će vam otkriti o kojim aktivnostima sanja. Iznenadite ga i ubuduće će ga zabava i uzbuđenje zbog te aktivnosti asocirati na vas.

3. Ponekad budite ljubomoru u njemu. 

Uputite najslađi osmijeh konobaru dok ste s njim na večeri ili zagrlite njegovog frenda. Ovi suptilni potezi koji pokreću ljubomoru pokazat će vašem dragom da vas drugi muškarci itekako primjećuju. Sama pomisao na to da bi partner mogao zastraniti pojačava aktivnost dopamina. Istraživanja su pokazala da ste u očima partnera vrjedniji kad vas drugi žele. No budite pažljivi s ovom taktikom. Flertajte taman toliko da vaš dečko vidi da ste poželjni drugima, ali bez realne prijetnje njegovim osjećajima.


Reci što misliš!