Lifestyle

sex files

Spavali ste zajedno na prvom spoju - što sad?

Spavali ste zajedno na prvom spoju - što sad?
Thinkstock

Neke žene osuđuju i samu pomisao na seks na prvom dejtu. Ima i onih koje ga ne simpatiziraju, ali im se ponekad jednostavno dogodi. Ako ti se to dogodilo, možeš se naći s milijun upitnika oko glave. Jedno od najčešćih je definitivno treba li to ostati one night stand ili bi trebala nastaviti viđati ga i dalje.

Prođe li ovaj seks test, definitivno zaslužuje tvoju pažnju!

1. Niste imali osjećaj da vas požuruje. Posvetio se poljupcima i predigri jer zna koliko je to važno. Postoje trenuci i mjesta kada je brzi seks poželjan, ali samo u slučaju da ste oboje raspoloženi za tako nešto. Ključna stvar je u tome da želite seks u istom trenutku kada i on. Gospodin 'Brzi' je obično u potrazi samo za zabavom.

2. Njegovi poljupci su... wow! U poljupcima se može pokazati, prepoznati i izraziti baš sve. Ponekad doživljavamo predigru kao prepreku koju treba preskočiti prije cilja. Međutim, ako su poljupci toliko dobri da prijeđete na seks i prije nego što ste shvatili da je izostala predigra, onda je onaj s kojim se ljubite vrijedan svake pažnje.

3. Koliko je stvarno pažnje posvetio vama? Predigra je neophodan uvod u orgazam za mnoge žene. Ako muškarac izabere samo ono što on voli, a bez da se potrudi provjeriti sviđa li se to vama, to nije dobar znak. Toliko je zanesen svojim zadovoljstvom da vaše potrebe i užitak ostaju po strani. Ne postoji ništa gore od muškarca koji mehaničkim pokretima stiže pravocrtno do osobnog zadovoljstva. S druge strane, muškarca koji se spremno prepušta raspoloženju i situaciji svakako vrijedi zadržati.

4. Koliki je njegov level interesa? Ključna stvar za dobru povezanost nije samo u fizičkom seksu. U pitanju su pogledi, kontakt očima, razgovor prije i nakon seksa, međusobna zainteresiranost i povezanost. Ako on jednim okom gleda utakmicu dok mu vi šapućete u uho, sve je jasno: nije usredotočen ni na vas niti na vaše osjećaje.

5. Izrazito je obziran. Muškarac kojeg vrijedi zadržati maksimalno se trudi održati vaše zadovoljstvo. Bit će strpljiv i neće vam stvarati pritisak. Ako vam treba malo više vremena, strpljivo će predložiti da napravite pauzu. Nakon malo maženja možete nastaviti gdje ste stali s više energije i seksualnog naboja.

6. Iskren je i otvoren. Ok, možda se ovo neće dogoditi već na prvom dejtu, ali tko zna, možda se i dogodi. Ako možete s njim pričati o svojim najluđim maštarijama i to isprobati, onda je to znak da vas dvoje definitivno imate potencijala. Dovoljno ste sigurni i slobodni da otvoreno pričate o maštarijama i fetišima. Ako iskreno iznosi svoje maštarije, ali i sumnje i nesigurnosti, znači da vam vjeruje, ali i da je dovoljno seksualno sazrio i da ne glumi.

7. Grand finale. Jedan od najočitijih znakova da ga trebate zadržati jesu njegove reakcije nakon seksa. Ako je iskočio iz kreveta i izašao iz sobe prije nego ste došli do daha, onda je jasno kakav je tip dečka. Jedini trenuci kada muškarac ne razmišlja o seksu jesu upravo tih nekoliko minuta nakon seksa. Upravo zato nježna milovanja i šaputanje, zbog čega se žena osjeća poželjnom dugo nakon seksa, prilično su pouzdani znakovi potencijalne budućnosti. 

 

 

Reci što misliš!