Lifestyle

#sexfiles

Izgubili ste želju za seksom? Evo kako je vratiti

Izgubili ste želju za seksom? Evo kako je vratiti
Kate Mangostar / Freepik

Dugo ste s dečkom i iskreno, seks s njima vam baš više i nije inspirativan? Odrađujete ga mehanički i jedva čekate da završi? Ili vas stalno boli glava? Evo kako da probudite uspavanu želju...

15 MINUTA DNEVNO INTENZIVNO RAZMIŠLJAJTE O SEKSU. Posvetite ih svojim erotskim snovima i željicama, vrtite razne uzbudljive porno scenarije u glavi... i ne opterećujte se time ima li glavnu mušku ulogu u njima vaš dragi ili netko drugi.

MASTURBIRAJTE. Barem dva puta tjedno. Ta će aktivnost razbuditi u vama seksualnu želju.

PLESOM PROBUDITE SVOJU SENZUALNU STRANU... Počnite se baviti trbušnim plesom, S-faktorom ili plesom na šipki. Već nakon par sati osjećat ćete se seksepilnije.

NOSITE TAJNO ORUŽJE ISPOD ODJEĆE. Odjenite lijepe samostojeće čarape ili čipkaste haltere ispod odjeće za posao i odmah ćete se osjećati senzualnije. Zašto svaki dan ne biste nosili seksi rublje, pa što ako ga nitko ne vidi osim vas? Važno je da se vi u njemu osjećate poželjno.

FLERTUJTE S DRUGIM MUŠKARCIMA. Naravno, s mjerom i bez prelaženja granice. Mali bezopasni flert može napraviti čuda za vaše samopouzdanje.

IZBACITE SE IZ RUTINE. Naravno da vam je dosadio seks svakog petka navečer kad već znate i gdje će se odviti i kako će izgledati i koliko će trajati. Promijenite lokaciju i pozu i vidjet ćete kako se želja i interes ponovno bude.


Reci što misliš!