Lifestyle

#astro

Kako se svaki zodijački znak nosi s velikim prekretnicama i egzistencijalnom krizom

Kako se svaki zodijački znak nosi s velikim prekretnicama i egzistencijalnom krizom

Morate svoj život pogledati kroz svoje vlastito povećalo.

Preispitujete li svoje mjesto u svijetu, smisao ili svrhu vašeg života? Tako je, možda doživljavate egzistencijalnu krizu. Što je egzistencijalna kriza?

Ona nije rezervirana samo za srednju dob i može se dogoditi u bilo kojem trenutku u vašem životu. A kada je riječ o tome kako znakovi zodijaka rješavaju egzistencijalnu krizu, svaki ima svoj način na koji se nosi s njom.

Vaš način rješavanja te krize može se sasvim razlikovati od nečijeg tuđeg načina. A astrologija i horoskop nas podučavaju: svi mi imamo različite reakcije.

Egzistencijalna kriza dovodi do prekretnice u vašem životu gdje preispitujete svoja dosadašnja uvjerenja i razmišljanja i pokušavate pronaći novi način gledanja na svoj život.

Ovan

Kada Ovan doživljava egzistencijalnu krizu, koliko god bi htjeli samo sjediti i prepustiti se onome što misle i osjećaju, znaju da je najbolja stvar za njih započeti proces istraživanja i promjene. Oni će se baviti hobijima ili aktivnostima koji će im donijeti rasterećenje uma.

Ovan radi stvari koje predstavljaju izazov za fizičko tijelo i želi izbjeći pretjerano razmišljanje. U vrijeme egzistencijalne krize, ono što Ovan treba iznad svega je malo zabave.

Bik

Bik se povlači kada doživljava egzistencijalnu krizu i tada pokušava otkriti odgovore na važna pitanja – zašto je ovdje na zemlji i koji je smisao njegovog života. Ono što je najvažnije, Bik želi saznati što je glavni uzrok njegove tjeskobe i zbog čega se osjeća preopterećeno i zbunjeno.

Takva vrsta krize nije nešto čega se Bik može tek tako osloboditi, stoga je spreman na težak unutarnji rad kako bi pronašao odgovore koji su mu potrebni.

Blizanci

Kada Blizanci prolaze kroz egzistencijalnu krizu, smatraju da je izuzetno korisno graditi i održavati njihove veze s drugima. Blizanci žele ispitati sve aspekte onoga što osjećaju i razgovarati o njima s ljudima koji su se isto tako osjećaju.

Ako postoji skupina podrške za ljude koji pokušavaju shvatiti smisao života, Blizanci bi joj se priključili, ali budući da ne postoji, oni nađu svoju podršku. Stvaranjem i učvršćivanjem veza s ljudima, Blizanci mogu riješiti svoju krizu i sposobni su proći kroz sve negativne situacije.

Rak

Umjesto da stagnira, kad doživljava egzistencijalnu krizu Rak aktivno radi sve što može kako bi stvorio radost i mir. On čini dobra djela, čini sve što može kako bi donio sreću i svjetlo u svijet.

Rak zna da usredotočenost na pozitivnost neće spriječiti da se negativne stvari događaju na svijetu, ali to mu pomaže da se bolje osjeća, pogotovo kada radi dobro za druge ljude.

Lav

Kada se suočava s egzistencijalnom krizom, Lav pokušava biti bolja osoba i ne želi se uspoređivati ​​ s drugima. Ako usporedi svoj i nečiji tuđi život i shvati da u njegovom postoje neki nedostatci, to će samo uzrokovati da se osjeća još gore.

Lav će se podsjetiti da se egzistencijalna kriza događa svima u nekom trenutku u životu i da oni nisu jedini ni čudni zato što je doživljavaju. Lav će iskreno razmotriti svoj život, dajući jednaku pozornost i dobrim i lošim stvarima, slaviti dobro i raditi na poboljšanju lošeg.

Djevica

Kad Djevica prolazi kroz egzistencijalnu krizu, ona će učiniti ono što radi s većinom problema: potražiti odgovore. Djevica će istražiti sve i pokušat će saznati mišljenja drugih ljudi koji su se suočili s istim problemima s kojim se ona suočava.

Djevica će čitati, pretražiti internet, gledati videozapise, odlaziti na tečajeve, na duhovno hodočašće, ili će naći mentora ili stručnjaka koji će joj pomoći riješiti njene probleme. Povećanjem znanja, Djevica može pronaći više načina i metoda za rješavanje svoje krize.

Vaga

Kada Vaga prolazi kroz egzistencijalnu krizu, ona ima tendenciju razmišljati o tome što bi njeni uzori  učinili kada bi se našli u njenom položaju i kakav bi savjet dali. Potom će Vaga razmišljati o onome što bi rekla nekome tko bi od nje zatražio savjet za takav problem kakav nju muči.

Ponekad Vaga zna puno bolje pomoći drugim ljudima nego što zna pomoći sebi, tako da ako pokuša sagledati svoju situaciju iz tuđe perspektive, možda će znati pronaći prave odgovore.

Škorpion

Najbolja stvar koju Škorpion može učiniti kada prolazi kroz egzistencijalnu krizu jest da napravi mentalno čišćenje i riješi se negativnosti. On ne želi da ikakve loše misli imaju pristup njegovom unutarnjem ja, tako da mora kreirati blokadu za negativnosti kako bi spriječio da one utječu na njega na nepovoljne načine.

Škorpion se brani od negativnosti meditacijom i promišljanjem, koristi sve što je pozitivno što mu pomaže da učvrsti svoje samopouzdanje.

Strijelac

Strijelac voli ispitati svaki dio svoje egzistencijalne krize kroz razgovor s drugim ljudima. Nakon što shvati izvor krize, odlučit će o promjenama. On možda neće promijeniti sve u svom životu, ali napravit će neke velike promjene.

Ono čemu je Strijelac uvijek sklon, to je promjena okoline. Kada se odmakne od uobičajene rutine, to mu daje perspektivu i pomaže mu da sredi svoje osjećaje.

Jarac

Kada Jarac prolazi kroz egzistencijalnu krizu, treba usporiti i sagledati svoj osobni način postojanja i provjeriti funkcionira li taj način. Mora shvatiti raste li, imaju li njegova djela, misli, odgovori i iskustva smisla.

Mora biti siguran da njegova uvjerenja i izbori grade bolji život za njega ili ga zapravo sabotiraju. Jarac treba utvrditi što nije funkcioniralo u njegovom životu, što je do te krize dovelo i kako spriječiti da se ne ponovi.

Vodenjak

Kada Vodenjak doživljava egzistencijalnu krizu, on često odlazi u prirodu gdje može razmišljati u osami. On razmišlja o svom životu i konačno shvaća da je odgovoran za svoja pravila vezana za željeni način života.

Njemu je potrebno da bude osoba koja može učiniti sve što želi učiniti (sve dok to ne šteti nikome) bez ikakvih prepreka. On zna da nove uspomene i izazivanje samog sebe djeluju pozitivno na njegov život i da je jedina stvar koja ga ometa u tome da postigne uspjeh – on sam.

Ribe

Kada Ribe doživljavaju egzistencijalnu krizu, pokušavaju identificirati, prihvatiti i izraziti stvari kojih se najviše boje. Najbolja stvar koju mogu učiniti je usmjeriti tu energiju u kreativnost.

Bez obzira na oblik njihovog izraza – bilo da je to poezija, umjetnost, glazba ili pokret – korisno je. Ako Ribe previše preplavi i iscrpi njihova kriza, možda će se povući u samoću i pokušat će to procesuirati u miru. Mnogo je bolje za Ribe da se izvuku iz toga na pozitivne načine koji će biti od koristi njima samima i drugim ljudima.


Reci što misliš!