Lifestyle

ženski kantun

Pet stvari koje niti jedna single cura ne smije zaboraviti

Pet stvari koje niti jedna single cura ne smije zaboraviti
Thinkstock

Ako stalno pokušavate biti djevojka koja će mu se svidjeti, onda on nije frajer kojeg želite u svojem životu.

1. Vi ste ta koja je glavna nagrada, ne on. Ako on ne može shvatiti i prihvatiti vašu briljantnost, to je njegov problem. Morate vjerovati da uvijek možete bolje i živjeti u skladu s tim – ne vjerujete li u sebe, neće vjerovati ni on, ni itko drugi. Dajte mu do znanja koliko vrijedite i da je on taj koji mora osvajati. 

2. Naletjeli ste na frajera koji je apsolutno savršen – šalje vam slatke poruke, priprema večeru, kupuje poklone, ne zaboravlja važne datume, a o vama misli da ste zabavni i prekrasni. Ali vi – ne osjećate ništa! Trudili ste se, ali jednostavno niste uspjeli zapaliti ikakvu iskru. Vaše je apsolutno pravo da vam se netko ne sviđa, a jedino što trebate napraviti u takvim vezama jest prekinuti ih. Odmah.

3. Nemojte odustajati od svojih standarda. Ako vam ne uzvraća pozive, ako je spreman osramotiti vas u društvu ili na bilo koji drugi način izložiti neugodnostima, zauvijek izbrišite njegov broj. Ukratko, ako vas na bilo koji način ne tretira onako kako biste vi to htjeli i kako vjerujete da zaslužujete, zaboravite da postoji.

4. Osjećate li se loše zbog frajera koji vam se sviđa, onda je vaša veza već od početka osuđena na propast. I nama je samima jasno da nismo trebali zadnji novac potrošiti na skupe cipele i da smo možda trebali tražiti povišicu dok smo za to imali priliku. Ali znate li što uistinu ne trebamo? Nekoga tko će nas neprestano podsjećati na sve te stvari, iz dana u dan, iz sata u sat, svaku minutu.

5. Ne zaboravite okrutnu istinu - kada nam se netko sviđa, naći ćemo opravdanje ma što radili, ali ako nam osoba nije draga, nikada neće biti dovoljno dobra, koliko god se trudila. Najčešće sami sebe uvjerimo da situacija nije toliko loša i kako ćemo je u dogledno vrijeme, uz nešto truda, uspjeti promijeniti. No budimo iskreni – to je nepotrebno trošenje vremena i energije. Ako bilo koji detalj pokazuje da on nije pravi frajer za vas, ništa neće uspjeti promijeniti stvari već će on i dalje ostati gospodin Krivi. 


Reci što misliš!