Lifestyle

subota, 24. studenog

Oslobodite se negativnosti kreativnim izričajem na Art terapiji u Centru Tara

Oslobodite se negativnosti kreativnim izričajem na Art terapiji u Centru Tara
Thinkstock

U subotu, 24. studenog u 16 sati u Centru Tara na adresi Bože Peričića 10 pridružite se radionici art terapije - oslobodite se stresa i negativne energije kroz vlastitu kreativnost!

Art terapija je putovanje u krajolike naše intuicije u potrazi za odgovorima koje samo mi imamo, ali nismo ih u stanju vidjeti iz racionalnog dijela uma. Art terapija je pogled iz 'ptičje perspektive' koji pruža širu sliku stanja svijesti i koji nam pomaže da stvari interpretiramo na malo drugačiji način. Koristit ćemo likovne forme kao što su ekspresivno slikanje, fluidno slikanje, kolaž i neke druge kratke kreativne forme- pisanje,poezija i slično.

Sve to kako bismo se dublje povezali sa svojim Izvorom, sa svojim unutarnjim djetetom. Ne treba vam nikakvo znanje iz tehnika slikanja jer na ovoj radionici kreiramo iz srca, a ne iz uma. Nema analize, nema prosudbe niti uspoređivanja vaših radova. U art terapiji nije naglasak na rezultatu već na procesu kroz koji ste prošli, što ste u tom procesu o sebi spoznali i što vam vaša intuicija poručuje. 

Dođite i uživajte u vlastitoj kreativnosti u društvu boja, kistova i još pokojeg umjetničkog alata! Dobra atmosfera zagarantirana. 

CIJENA: 130 kn ( sav materijal uključen)

INFORMACIJE I PRIJAVE: Paula – 091 511 5977 (sms, What's up) ili inbox Facebook stranice UlaArt creativity

ROK ZA PRIJAVE: do četvrtka 22.11.

O VODITELJICI: Paula je umjetnička duša nomadske prirode,;bavi se art terapijom, terapeutskim masažama i organizira Yoga i Art odmore sa sadržajem. Inspiriraju je projekti koji mijenjaju svijet, Ayurveda, rijeke, umjetnost i pjevanje.


Reci što misliš!