Lifestyle

#sexfiles

Predstavljamo pet uzbudljivih seksi eksperimenata

Predstavljamo pet uzbudljivih seksi eksperimenata
Teksomolika / Freepik

U intimnim trenucima s partnerom nema mjesta ni dosađivanju ni glumi, a ni lažnoj čednosti. Dame, vrijeme je da napokon oslobodite svoju divlju stranu!

1. Popis (prljavih) želja. Većina žena ima kočnice kada treba pričati o seksualnim fantazijama. Ako se prepoznajete u tome, imamo prijedlog za vas. Uzmite blokić u koji ćete s partnerom zapisati sve svoje skrivene želje. Bacajte kockice i tko dobije veći broj ima pravo na odabir fantazije s popisa. Zapamtite, u ovoj igri nitko nije gubitnik!

2. Seks na zraku. Ponekad samo promjena okruženja može biti itekako poticajna za seks. Zato, zaboravite na udobnost vašeg kreveta i pozovite vašeg partnera malo na zrak. A dalje? Mislimo da možete same. Mašta radi svašta!

3. Dominacija. Podčinjenost vas nerijetko može uzbuditi. Kravata, marama i seksi lisice mogu vam poslužiti kako biste začinili seks. Vi ste u ovoj priči dominantne, a on mora udovoljiti svim vašim željama.

4. Igračke i ostala pomagala. Jedan od prijedloga za zagrijevanje atmosfere pod plahtama svakako je korištenje različitih seks igračaka. Opustite se, sada nije trenutak da budete stidljive. Vrijeme je da se prestanete same igrati s njima i počnete u paru.

5. Igra skrivača. Stavite svom dragom povez na oči, a vi se sakrijte negdje u kući. Čekajte ga, naravno, u nekoj seksi pozi. Ostavite mu sitne tragove, dijelove odjeće, govorite su tihim glasom kako da vas pronađe. Nakon traganja, nagrada će biti i više nego slatka!


Reci što misliš!