Lifestyle

za glavu familije

Blagdanske "muke": Što pokloniti tati koji ima sve?

Blagdanske

Kako bi vas inspirirali u potrazi savršenog poklona za “Velikog Poglavicu”, evo nekoliko ideja za poklone koje ni sam nije znao da ih želi (a kad ih vidi plakat će kao malo dijete):

Što pokloniti glavi obitelji? On je tip koji uvijek kaže da ne želi nikakve poklone (zato i je tako neodoljivo cool), ali svi znamo da se ne možemo pojaviti bez poklona za našeg dragog taticu.

Kako bi vas inspirirali u potrazi savršenog poklona za “Velikog Poglavicu”, evo nekoliko ideja za poklone koje ni sam nije znao da ih želi (a kad ih vidi plakat će kao malo dijete):

1. Pribor za pravljenje piva

On voli pivo, ali je li ikada imao priliku napraviti svoj vlastiti zlatni eliksir? Ovaj pribor uključuje opremu i sastojke za varenje – hmelj, slad, pšenicu i kvasac za njegovu prvu pivarsku avanturu. Živjeli!

Williams-SonomaWilliams-SonomaFoto: Williams-Sonoma

2. Personalizirane golf loptice

Vaš tata voli golf? Onda je ovo savršen poklon za njega. Personalizirajte loptice njegovim inicijalima, posebnom porukom (Udari lopticu, a ne travu!) ili njegovom fotkom.

kihjiojkiGolfballs.comFoto: Golfballs.com

3. Sveučilišne goblen manžete

Za čovjeka koji još ima borbeni duh kao nekad dok je bio na faksu, kupite mu ovaj mali podsjetnik na njegove slavne dane.

Smathers & BransonSmathers & BransonFoto: Smathers & Branson

4. Poklon paket kanadskog viskija Crown Royal

Uz ovaj kanadski viski vaš će se tatica osjećati kao aristokrat. Viski je, naime, napravljen za kralja i kraljicu Engleske. Ovaj poklon paket sadrži dvije čaše i bocu od 1,75 litara.

WalmartWalmartFoto: Walmart

5. Kutija puna raznih cool i divnih stvari

Možete kupiti samo jednu kutiju ili ga pretplatiti na mjesečno iznenađenje prepuno opreme za muškarce (kozmetika, gadgeti, sitnice).

BespokeBespokeFoto: Bespoke

6. Knjiga Humans of New York

Ako vaš otac uživa u čitanju i cijeni dobru knjigu, uživat će u ovom bestseleru fotografa i blogera Brandona Stantona koji sadrži 400 fotografija i anegdota stanovnika Velike Jabuke.

St. Martin's PressSt. Martin’s PressFoto: St. Martin's Press

7. Putni pribor za brijanje

Ovaj putni brijači pribor zadrži sve osnove – ulje prije brijanja, kremu za brijanje, balzam poslije brijanja i četku za nanošenje pjene za brijanje. Dobijete i cool muški neseser.

The New York Shaving CompanyThe New York Shaving CompanyFoto: The New York Shaving Company

8. Golferska šalica

Ovo je za svaki trenutak kada sjedi kod kuće ili na poslu i zamišlja da je na golf terenu okupan zlatnim suncem.

Kikkerland DesignKikkerland Design


Reci što misliš!