Lifestyle

#sexfiles

Više seksa odmah!

Više seksa odmah!
www.profimedia.hr

Upali ste u rutinu? Ovim lakim potezima obnovit ćete seksualne zavjete.

Ponovno potpaliti seksualnu želju uopće nije teško.

Prvo, pobjegnite od kuće, savjetuje seksualna terapeutkinja Laurie Watson. “Razmišljanje o kućanskim poslovima može joj ubiti libido.” Zato se nađite u baru. Razgovarajte, smijte se i očijukajte – baš kao što ste to činili na početku. “Uspjeh jamče geste kojima se pokazuje poželjnost”, kaže dr. Vinita Mehta, psihoterapeutica iz Washingtona. “Večer za izlazak” dobra je ideja jer je djelotvorna osobito kad iskušate nešto novo, objašnjava dr. Mehta. Doživljavajući zajedno nešto novo i uzbudljivo, ta se energija može preliti i u spavaću sobu.

Dodatna Strategija – Ostvarite svoje fantazije i njezine

Recite joj zašto maštate o Kate Upton:

IZGRAĐUJETE POVJERENJE Samo naprijed, iznesite sve prljave pojedinosti. “Ljudi se osjećaju ranjivo pa im olakšanje donosi otkrivanje skrivenih strana”, kaže dr. Gurit Birnbaum koja proučava seksualne fantazije.

VIŠE ĆETE SE SEKSATI “Zahvaljujući maštanju, uzbuđenje kuha cijeli dan pa ćete uvečer oboje biti spremni za seks”, kaže dr. Barry McCarthy, autor Rekindling Desire.

ŽELJET ĆE VAS VIŠE Žudnja se hrani tajnovitošću, a nju osigurava maštanje, dodaje dr. McCarthy. No ako ta tajnovitost izblijedi, često smo u iskušenju potražiti je negdje drugdje. Imate više strana. I ona. Istražite ih.


Reci što misliš!