Lifestyle

#nagradnaigra

Terra Travel i eZadar vode vas na bajkoviti Advent u Zagrebu i u Salajland

Terra Travel i eZadar vode vas na bajkoviti Advent u Zagrebu i u Salajland
Davor Puklavec/Pixsell

Turistička agencija Terrra Travel Agency iz Zadra te zadarski internetski portal eZadar.hr u sklopu božićnog darivanja u subotu 15. prosinca vode vas na jednodnevni izlet na bajkoviti Advent u Zagrebu i u čarobni Salajland.

Subota, 15.12.2018.

Program

Na Zrinjevcu otvoren Advent u Zagrebu Na Zrinjevcu otvoren Advent u Zagrebu

Polazak u 7:30 h s dogovorenog mjesta. Vožnja autocestom do Zagreba. Po dolasku u Zagreb šetnja gradom s pratiteljem putovanja i obilazak najljepših adventskih lokacija u gradu: Trg kralja Tomislava – Zrinjevac – Trg bana Josipa Jelačića –  Ilica – Tomićeva ulica…

Slobodno vrijeme za šetnju i razgled adventskih sajmova. Uživajte u mirisima Božića, kuhanom vinu i fritulama. Ne propustite Advent za najmlađe na Stossmayerovom šetalištu, šetnju čarobnim tunelom Grič, klizanje u Ledenom parku…

U 15 sati polazak prema imanju Salaj – najljepšoj božićnoj priči u Hrvatskoj i šire. Vožnja do imanja Salaj traje oko jedan sat. Na imanju vas očekuje više od dva i pol milijuna raznobojnih lampica, razni božićni specijaliteti, vatromet i obilje božićnog duha.

Osim toga tu su i Djed Božićnjak, sobovi, patuljci i vilenjaci,  štrumfovi, Mickey i Minnie. Na imanju se nalaze i velike božićne jaslice. Prošetajte zvjezdanim tunelom i potražite ukusne domaće medenjake, kuhano kupinovo vino ili ručno rađene kuglice za bor.

Polazak prema Zadru u 18. Povratak u Zadar oko 22.30.

Pravila nagradne igre i izvlačenje dobitnice/ka

Dva milijuna lampica za božićnu čaroliju na imanju Salaj Dva milijuna lampica za božićnu čaroliju na imanju Salaj

Agencija Terra Travel i zadarski internet portal eZadar.hr nagrađuju dvoje naših vjernih čitatelja (2 x 1 mjesto u autobusu) nagradnim putovanjem na bajkoviti Advent u Zagrebu i u čarobni Salajland.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri bit će dovoljno otići na Facebok stranicu eZadar.hr, lajkati nas i u komentar posta objave nagradne igre upisati "Želim u Zagreb i Salajland".

Za one koji nemaju Facebook, bit će dovoljno poslati email na adresu info@ezadar.hr, te u naslov upisati "Želim Zagreb i Salajland", a u tekstu ostaviti ime i prezime, te kontakt broj i email adresu.

Sretna dobitnica ili dobitnik bit će izvučeni programom Random Name Picker u četvrtak, 13. prosinca u 18 sati. Ime dobitnice/ka objavit ćemo i na našoj Facebook stranici i na portalu eZadar.hr.

Sretno!


Reci što misliš!