Lifestyle

ljubav i odnosi

Osam istina o zavođenju

Osam istina o zavođenju
RTL

Prije nego što krenete u pohod na njega, trebate čuti neke ključne podatke!

1. Prosječan muškarac provede manje od jedne sekunde gledajući u vaše oči kada vas upozna, ali zato čitavih sedam sekundi posveti vašim usnama. Da biste bile sigurne da će svoj pogled zadržati još duže, odaberite crvenkaste nijanse ruža, koje definitivno lijepe za sebe muške poglede.

2. U jednom istraživanju otkriveno je da najviše uspjeha imaju osobe koje pošalju 35 zavodljivih signala za jedan sat. Ne savjetujemo da se zamarate brojenjem, ali se potrudite napraviti dobar balans svih tih pogleda i „slučajnih“ dodira, koji će mu jasno dati do znanja što želite. Ali da ipak ne djelujete napadno.

3. U prosjeku, muškarac će prići djevojci nakon što im se pogledi sretnu tri puta. Pa kada spazite nekoga tko vam se sviđa, budite sigurne da ste ispunile ovu kvotu. Kontakt očima koji traje najmanje tri sekunde znak je da ste spremni prijeći na nešto više od gledanja.

4. Ali, previše kontakta očima smatra se jednom od najvećih pogrešaka flerta. Zato, kada se uvjerite da je obratio pažnju na vas, smirite malo lutanje svog pogleda.

5. Žene su najprivlačnije muškarcima kada blago nagnu glavu naprijed i promatraju svog sugovornika, pomalo odozdo. Tada izgledaju ženstvenije i seksipilnije.

6. Vjerojatno mu neće poći za rukom da vidi vaše donje rublje još prve večeri, ali kratki bljesak naramenice vašeg grudnjaka može učiniti puno više nego što pretpostavljate.

7. Ako ste mislile da je duboki dekolte ključan, niste potpuno u pravu. Žene s dugačkim rukama smatraju se atraktivnijima pa zato obucite haljinu bez rukava ili s tankim naramenicama što će vizualno izdužiti vaše ruke.

8. Najprivlačniji je onaj osmijeh koji vam pravi borice oko očiju jer izgleda prirodno i spontano.


Reci što misliš!