Lifestyle

#sexfiles

Bonton za seks avanture – što ne raditi kad je u pitanju seks na jednu noć

Bonton za seks avanture – što ne raditi kad je u pitanju seks na jednu noć
Pressfoto.ru

Kad je u pitanju avantura na jednu noć, ironično je da postoji niz pravila kojih bi se trebali pridržavati kako bi on prošao dobro za sve prisutne. Ipak, frajeri iz tog pravilnika redovito izostavljaju osnove pravila ponašanja.

Vjerovali ili ne, činjenica da se možda nakon ovog seksa nećemo nikad više vidjeti, ne znači da nemamo ime i ne zaslužujemo biti tretirane na lijep način.

Ovo su 9 oblika ponašanja koje frajeri pod hitno moraju izbaciti iz svojih noćnih vikend-avantura.

1. Ne upoznajete nas s cimerima. Seks je samo seks, ali kako biste došli do svoja četiri zida i bacili se na posao, postoji velika mogućnost da ćete proći pored svojih ukućana koji na kauču gledaju film. Ne očekujemo da ćete nas predstaviti u paketu s mašnom, ali jedno jednostavno: „Hej ekipa, ovo je [ubaci random ime] bilo bi stvarno super. Možda se nećemo vidjeti nakon ove večeri, ali nas to u tom trenutku ne čini nevidljivima i voljeli bi znati bar imena osoba koje će večeras slušati naše uzdisanje... ili što već. Nije li seks s potpuno nepoznatom osobom već dovoljno čudan? Ne pogoršavajte situaciju.

2. Zanemarujete činjenicu da niste ni pokušali očistiti sobu prije nego ste nas doveli u stan. Mi smo tamo jer nam se sviđaš, a ne zato što znaš sve detalje čišćenja zavjesa, ali sama situacija već uvelike otežava šanse da ćemo doživjeti orgazam, a kamoli i ideja o tome da ćemo to (pokušati) učiniti u prostoriji koja nalikuje na 10 kvadrata kontejnera. Potrebno je 5 minuta da namjestiš krevet, prljave bokserice šutneš ispod madraca. Naposljetku, ovo je soba u kojoj želiš da budemo goli. Razmisli o tome.

3. Nemate kondom. Kako? Kako se to još uvijek događa? Iskreno, činjenica da niste očekivali da ćete ikoga dovesti doma i nije baš neka isprika. Kondomi su dostupni svugdje i zato bi u vašoj sobi/novčaniku/džepu trebali biti dostupni UVIJEK. Kondomi su prvo i osnovno pravilo seksa. Bez rasprave.

4. Ne uzvraćate oralni. Da, još uvijek postoje frajeri koji misle kako je OK dobivati, ali ne i davati. S druge strane, ne vole svi primati oralni od stranaca niti istima pružati išta od čistog, bezosjećajnog, brzog seksa s vrlo malo predigre. To ne znači da ga ne možete bar ponuditi. Nisu li vas roditelji naučili da je bitno znati dijeliti?

5. Ne koristite riječi. Dok pružamo oralni, ne ponašajte se prema nama kao prema zvijezdama iz porno filmova ili seks lutkama koje sad skrivate u ormaru i ne gurajte našu glavu niti ne mičite bokovima misleći kako ćemo mi tamo stajati otvorenih ustiju ili nogu i čekati da vam bude dosta. Koristite riječi. Recite što želite i nemojte govoriti da riječi nisu seksi. Itekako jesu i stvarno će olakšati cijelo iskustvo. Ne poznajemo se – otkud da onda znamo što nam se sviđa, ako to jednostavno obznanimo? Pa, osim ako se nismo dogovorili da ćemo ući u neku posebnu seks vezu u kojoj ćemo triput tjedno prakticirati seks i istraživati svoje seksualne preference, iskoristite ovu večer na najbolji mogući način i činjenicu da se nećemo vidjeti iskoristite za vježbu prljavog razgovora kojeg se toliko bojite.

6. Pravite se da se ništa nije dogodilo onda kad ne možete dobiti erekciju. Ponekad penis tijekom seksa jednostavno odustane. Ništa strašno. Alkohol, živci, umor... sve su to potencijalni razlozi zbog čega njemu jednostavno treba pauza. Ali znači li to da se oboje moramo praviti kao da se ništa nije dogodilo i ležati tamo u neugodnoj tišini? Nemojte se raspadati u suzama i isprikama (svaka cura zna da je to izvan vaše kontrole) i molim vas, nemojte inzistirati na tome da se ovo nikad nije dogodilo. Radije pokušajte s dodirima i ljubljenjem dok se situacija ne popravi. Ako nam pokažete da se trudite, sva će neugoda nestati i opet ćemo se osjećati poželjno i seksi.

7. Ne pitate nas trebamo li nešto nakon. Naprimjer, čašu vode. Ili upute za kupaonicu. Da, možemo sami tražiti takve stvari, i hoćemo. Ali bilo bi lijepo od vas kad biste i vi mislili na naše osnovne potrebe, a to posebno vrijedi za one koji se sekundu nakon seksa onesvijeste na krevet i puštaju nas same i očajnički žedne u mračnom stanu potpunog stranca.

8. Pretpostavljate da možete prespavati. Neke cure ne vole dijeliti krevet s muškarcem ni mjesecima nakon što su ušli u vezu. Zato nemojte automatski pretpostaviti da možete koristiti našu četkicu za zube. Tek smo se upoznali. Vjerujemo da ste super tip i ako nas jako jako lijepo zamolite možete li ostati, vjerojatno ćemo i dalje odbiti, ali ćemo to napraviti s osmijehom na licu i čak ćemo vam i pozvati taksi.

9. Gurate nas van iz stana. Logično, ni mi se nećemo uvrijediti ako ne želite da ostanemo. Sve su to čari avanture na jednu noć, ali to ne znači da nije važno na koji ćete nas način otpratiti. Loše: „Hej, hm, ideš sad?“, ili: „Kasno je, mislim da bi trebala otići.“ Dobro: „Bilo mi je super. Hoćeš da ti pozovem taksi?“, a onda nas poljubite na vratima i ostavite nas tako da se i dalje osjećamo kao ljudsko biće koje je s vama upravo podijelila jedno jako intimno iskustvo i to napravila puno bolje od vaše seks lutke. Nemojte nas gurati iz stana kao da je najgora stvar na svijetu to da nas netko od vaših cimera vidi. Obećavamo da osnovna pravila ponašanja nisu tako teška. Stvarno ćemo vam biti zahvalne.


Reci što misliš!