Lifestyle

naša gastro potraga je uspješna!

Udobnost, povjerenje i zadovoljstvo za svakog istinskog hedonista

Udobnost, povjerenje i zadovoljstvo za svakog istinskog hedonista
Bojan Bogdanić

Teško je odoljeti ugodnom ambijentu i dobrom društvu uz finu spizu i piće, u jednom od onih kantuna na Poluotoku koji je pomalo udaljen od najvećih gužvi, a opet osjećate puls grada. Zadrani i sve više turista zna gdje se nalazi takvo mjesto, a ako vi još niste bili tamo, vrijeme je za "popravni".

U ulici knezova Šubića Bribirskih 10 očekuje vas draga i ljubazna ekipa Hedonist dining and hangout restorana, a ulazite u topli vintage industrial boravak, jednu jako udobnu kombinaciju bistroa i fine dine restorana, s diskretnom rasvjetom i glazbom.

Sam menu je idealan za ljubitelje roštilja. 

Hedonist Dining & Hangout Hedonist Dining & Hangout: Ugodan ambijent i spiza zbog koje ćete se vratiti!

Naravno, ako ste došli s društvom i kako bi mi to rekli - stavili bi nešto pod zub, Hedonist ima baš idealna gastro rješenja u vidu predjela poput salata, dalmatinskih snack specijaliteta i cool bruschetta s daškom mediteranskih začina.

A kada se poželite baciti na ''nešto konkretno'', nema druge nego isprobati nešto od bogate ponude - birate između steakova, pikantnih pilećih krilaca, burgera, divenica, fish & chipsa, tempure, pizze. 

Zadarska se gastro ponuda pred koju godinu poprilično zapalila za hamburgere, i od kasnonoćnog fast-fooda i bureka na kolodvoru postala i hipsterska oaza čije su cijene poletjele u nebo. 

U tom kontekstu Hedonist dining and hangout - kao što mu i samo ime kaže jest oaza za čisti hedonizam u gastronomskoj ponudi kvalitetnih namirnica pripremljen s velikom pažnjom i omjerom cijene i kvalitete koja će zadovoljiti one koji - da - vole burger, ali znaju uživati i u biserima ponude poput pikantnog umaka koji dolazi uz većinu jela s roštilja koji je dovoljno ljut da vam jako dobro klizne i piće. 

Krumpirići su božanstveno hrskavi izvana, a mirisni i mekani iznutra, jer se prvo kuhaju, a tek onda stavljaju u fritezu. Hamburger je velik, ali ne glomazan, a pecivo je mekano, slatko i nepropusno, zapečeno sa svih strana.

8cf59e2a7c81cd53bea08d012968ed5c.jpg?v=2Rebarca su apsolutni hit - meso se bez problema odvaja u ukusne zalogaje koji se doslovno tope u ustima, a oni hrskavi djelovi su crunchy a nisu izgorjeli. Savršeno.

Udobnost, povjerenje, zadovoljstvo za svakog istinskog hedonista - misija je uspjela!

Kako doznajemo, Hedonist priprema i jedan sasvim novi menu, no o tome ćemo pisati kada dođe vrijeme.

Naravno, za one koji uvijek ostave mjesta za nešto slatko tu je primjerice zavodljiv cheesecake kao i mousse od čokolade koji dolazi u preslatkoj teglici.

Uz to, Hedonist je mjesto za svirku uživo, susret s ekipom, praćenje utakmica, jednostavno, mjesto koje živi i gdje ćete bez sumnje stvoriti mnogo lipih uspomena! Nama definitivno jest.

BONUS: Hedonist na Adventu - provjerili smo kako je tamo, a članak je ovdje 

 


Reci što misliš!