Lifestyle

Kentucky Fried Chicken

Preporučamo u KFC-u: Grander menu

Preporučamo u KFC-u: Grander menu

KFC nedavno je otvorio vrata svojeg prvog restorana u Zadru. Iz menija izdvajamo impresivan Grander sendvič – samo za prave kauboje.

Od različitih jela s menija od kojih sva izgledaju jako ukusno, odlučili smo se za neodoljiv Grander Menu. Najveći burger u ponudi ludo dobrog okusa idealan je za ručak te za one koji su najviše gladni.

U glavnoj ulozi je isključivo svježe meso – samo s najboljih europskih uzgoja. Impresivan paket čine veliki burger s pecivom od sezama, velika porcija pommes fritesa i piće po izboru. Veliko, mekano pecivo skriva u svojoj unutrašnjosti ručno panirani komad svježe piletine u karakterističnom tijestu, hrskavu slaninu, tvrdi sir Cheddar, ukusni crveni luk i zelenu okrepljujuću salatu s najboljih domaćih uzgoja. Tražite nešto konkretno? Ovo je nešto za vas. Muška je stvar, dobra je stvar, a može doći i u Boxu sa 5 krila, u ponudi GRANDER BIG BOX.

Za punoću okusa -  u sendviču su čak dva umaka: ljuti barbecue i lagani od majoneze.

Uz ukusan meni mogu se isprobati i različite vrste gaziranih sokova, zahvaljujući čaši s besplatnim doljevima koja omogućava neograničeno konzumiranje gaziranih pića.

Najveći sendvič u ponudi - za prste polizati!

Gosti zadarskog KFC-a specijalitete mogu konzumirati kako u samom restoranu (uz suvremeni interijer i dobru glazbu u pozadini), tako i uz „drive thru“ opciju koja će olakšati svim vozačima da svoj omiljeni obrok pokupe tijekom užurbanog dana.

Radno vrijeme restorana je svaki dan od 09:00 do 23:00, a petkom i subotom do 24:00.


Reci što misliš!