Lifestyle

ženski kantun

Kako prepoznati ljubavni jackpot

Kako prepoznati ljubavni jackpot

To je onaj frajer o kojem svaka žena sanja, a kada jednom naleti na njega, istog takvog želi i svakoj ženi u svom životu...

Nikada se ne igra s vašim osjećajima. Zahvaljujući njegovom ponašanju, nikada nemate osjećaj kao da niste dovoljni i nikada vas ne dovodi do toga da se zapitate što uopće radi s vama. Svakim svojim postupkom daje vam do znanja kako misli da ste sjajni.

Ima poštovanja prema svakome, a ne samo prema vama i onima koji su vam najbliži. Uopće nije bitno je li u pitanju netko koga je potrebno impresionirati, ili netko tko nema apsolutno nikakve važnosti u njegovom životu. On se nikada neće ponašati kao da je bolji od nekoga, iako vi mislite da je najbolji na svijetu.

Nije posesivan i sebičan. Vi imate život i izvan veze s njim, a on je potpuno sretan što ste prvenstveno svoji. Osim što vas ne sputava, apsolutna vam je podrška u svemu što radite.

Po apsolutno svakom pitanju smatra vas ravnopravnom sebi. Zbog njega se nikada nećete osjećati manje vrijednom i sve ono što vi mislite i imate za reći jednako mu je važno kao i njegove vlastite misli i riječi.

Ne postavlja od vas nikakva očekivanja. On vas voli takvu kakva jeste i nikada ne implicira kako je potrebno da se promijenite na bilo koji način kako biste ga usrećili. Daleko od toga da misli da ste savršeni, no on vas voli bez obzira na stvari za koje zna da ih ne može promijeniti.

Zna se kontrolirati. Svi se parovi ponekad svađaju i bilo bi čudno da i kod vas situacija nije ista, no važno je da, kada se svađate, vidite da se trudi kontrolirati se. Zna se na zreo način nositi sa svojim osjećajima i njemu nije potrebno urlikanje i nabijanje vratima da bi dokazao neke stvari.

Daje vam do znanja da želi provoditi vrijeme s vama. Uz njega se baš nikada ne osjećate kao da mu nije ugodno u vašem društvu. Kraj njega je i tišina ugodna.


Reci što misliš!