Lifestyle

#sexfiles

Privlači vas dirty talk? Ne radite ove kardinalne greške

Privlači vas dirty talk? Ne radite ove kardinalne greške
Designed by Freepik

Slijedite plan Men's Healtha u 4 koraka i oslobodite se

Dajte si vremena

Nemojte se raspričati na prvom spoju. “Dirty talk rađa se iz povjerenja, komunikacije i zaigranosti”, kaže dr. Madeleine Castellanos, newyorška psihijatrica specijalizirana za seksualnu terapiju. “I treba vremena da se izgradi.” Počnite tako da vam nešto “izleti” da vidite kako će to proći.

Izbjegnite minska polja

Većina žena osjeća se nesigurno zbog nekog dijela svog tijela, kaže dr. Castellanos. (Obratite pozornost na to što otkriva, a što brzo pokriva kad se svlači.) “Ako je nesigurna zbog svog trbuha, ali je zadovoljna grudima, više se posvetite njima.”

Budite jednostavni

Nemojte upotrebljavati fraze i eufemizme koji zvuče ljigavo, savjetuje dr. Pepper Schwartz, profesorica sociologije na Sveučilištu Washingtona. “Možete reći stvari kao što je ‘Volim biti u tebi’, ali riječi poput ‘minđe’ brzo će ubiti raspoloženje.”

Duboko grlo

Prebacite se u mod “Barry White”: glas spustite za oktavu (kao Jon Hamm, a ne Darth Vader!) pa pratite kako djeluje. “Žene prirodno reagiraju na signale muževnosti”, kaže dr. Castellanos. “Dublji se glas povezuje s višom razinom testosterona. On također upućuje i na samopouzdanje.”


Reci što misliš!