Lifestyle

#astro

Kako svaki zodijački znak prekida ljubavnu vezu

Kako svaki zodijački znak prekida ljubavnu vezu
Designed by Freepik

Malo je parova koji se prilikom rađanja ljubavi neće zapitati 'koliko će to trajati' ili 'što ako se netko umiješa'. U svakoj je vezi prisutna sumnja u partnerove osjećaje i strah od rastanka, ali svaka skupina znakova ima posebnu taktiku stavljanja točke na 'i'.

Pojave li se znaci dosade, vatreni će se znakovi prilično brzo odlučiti na prekid. Ovnovi, Lavovi i Strijelci ne trpe dugo bilo kakvu frustraciju.

Dinamični su i aktivni pa se žele što prije izvući iz monotone veze. Tipično je za sve vatrene znakove to da ne vode mnogo računa o tuđim osjećajima pa priopćavaju svoj odlazak bez puno uvijanja, a po mogućnosti ubace i poneku uvredu.

Zračni znakovi majstori su prekidanja. Blizanci i Vage dugo će glumiti da je sve u redu dok u tajnosti uhodavaju novu vezu.

Kad odluče konačno otići ili budu uhvaćeni u prijevari, odglumit će da im je žao zbog kraja odnosa i još će ponuditi ispriku. Vodenjaci u svakoj prilici afirmiraju svoju nezavisnost i nesputanost pa će najkraće skrivati svoju želju za odlaskom.

Zemljani znakovi Bikovi, Djevice i Jarci vrlo su odgovorni i savjesni pa vode računa o posljedicama koje bi raskid imao po njih i po drugu stranu.

Dugo će u osami razmišljati i proračunavati najbolji tijek akcije prije nego što povuku odlučujuće poteze. Procijene li naposljetku da je raskid najbolje rješenje, Jarci će postupiti grubo i nepokolebljivo, Bik sa žaljenjem, a Djevica uzrujano i zabrinuto.

Vodeni znakovi Rakovi, Ribe i Škorpioni najdublje proživljavaju ljubav i odnose pa će dati sve od sebe da veza opstane što dulje.

Rakovi i Ribe bit će voljni neko se vrijeme žrtvovati u nadi da će pronaći zajednički jezik s voljenim i spasiti vezu. Škorpion će biti manje tugaljiv i požrtvovan, a više sklon okrivljavanju partnera kojeg ostavlja. I nakon rastanka katkad će stupati u kontakt s bivšim voljenim da ga malo uznemiruje.


Reci što misliš!