Lifestyle

astro kantun

Dnevni horoskop za nedjelju, 20. siječnja 2019.

Dnevni horoskop za nedjelju, 20. siječnja 2019.
Oro Feed

Dnevni horoskop za 20. siječnja, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ovnovi će se posvetiti poslu, iako je nedjelja, Lavovi trebaju isplanirati neko večernje druženje, dok će Strijelcima biti najbolje da se posvete financijama... da ne bi bilo problema.

OVAN (21.03. - 19.04.)

Velike su šanse za nesporazum unutar obitelji. Netko će vas optužiti kako mu/joj zamjerate te kako ste promijenili ponašanje. Male su šanse za to da ćete uspjeti dokazati suprotno pa bi najbolje bilo udaljiti se ili ako to ne možete, nastupiti fleksibilno i diplomatski. Navečer ćete biti vrlo smireni, gledajte se odmoriti.

BIK (20.04. - 20.05.)

Imat ćete dojam kako vas gotovo nitko ne razumije te kako voljena osoba uopće ne cijeni vaš trud i napore da održite dobre odnose unutar obitelji. Budite fleksibilni jer bi, ukoliko počnete kritizirati, mogli izazvati svađu pa u krajnjoj liniji i uništiti odnos. Samopouzdanje ćete vratiti uz pomoć prijateljice ali morate biti otvoreni.

BLIZANCI (21.05 - 20.06.)

Očekujte jako dobar odnos sa voljenom osobom. Nećete biti zadovoljni financijskom situacijom ali ćete biti spremni na razgovor sa partnerom/icom o tome kako je poboljšati. Pripazite jer ste danas skloni samokritičnosti pa bi mogli najveći dio odgovornosti neopravdano preuzeti na sebe. Svoja obećanja održite.

RAK (21.06. - 21.07.)

Danas se možete osloniti na intuiciju. Ukoliko ste mislili putovati, najbolje bi bilo odgoditi to za idući tjedan. Bez obzira koliko bitnim smatrali to putovanje, niste u fazi u kojoj iz njega možete izvući ono najbolje. Razmislite o atmosferi na poslu jer će ona napeta izazvati skandale. Izbjegavajte zabave i odlazak u goste.

LAV (22.07. - 22.08.)

Koliko god smatrate da ste pripremljeni, nije pravo vrijeme za započinjanje novih aktivnosti. Očekujte veći broj poteškoća radi kojih ćete se iznervirati ali i nakupiti zaostatke. Danas ćete, unatoč planovima koje imate, morati obaviti nekoliko važnih zadataka. Odradite ih a potom se pozabavite samo rutinskim aktivnostima.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Očekuje vas veći broj problema povezanih uz dom ali i posao. Manje više se svi oni svode na pozive koje ćete primati od prijatelja, članova obitelji ili kolega a koji će vas moliti da im pomognete barem savjetom. Suočit ćete se sa financijskim poteškoćama, barem prihvatiti kako ih imate a pomoć možete dobiti od roditelja.

VAGA (23.09.-22.10.)

Ujutro ćete potpuno zaboraviti na dogovor koji ste imali a kad se sjetite bit ćete dosta uznemireni. Ostanite smireni kako bi izbjegli neugodne situacije. Fokusirajte se samo na tekuće obaveze i prihvatite pomoć koju će vam nuditi starija osoba. Ukoliko je ta osoba suprotnog spola, u braku i nije član obitelji, nemojte flertati.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bit ćete vrlo odlučni te usmjereni kućanstvu i pitanjima stanovanja te obitelji. Neki će od vas biti nestrpljivi i imati dojam kako godinama planiraju bolje uvjete stanovanja a kako nemaju podršku druge strane. Vrijeme je da sebi postavite prioritete a nije naodmet niti pokrenuti ozbiljniji ali smireni razgovor sa voljenom osobom. 

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Očekujte prepirku sa voljenom osobom i to povezanu uz problem novca pa pokušajte što prije utvrditi svoju odgovornost kako bi se znali ispravno postaviti. Budite razumni i nemojte pretjerivati u toj raspravi jer bi mogli izvući deblji kraj. Dan nije povoljan za intenzivne napore, pokušajte se odmoriti i razmišljajte pozitivno.

JARAC (22.12.-20.01.)

Danas ćete biti dosta anksiozni, posebno oni od vas koji su jučer imali neformalni razgovor sa poslovnim partnerom/icom. Nemojte danas dogovarati nikakve sastanke jer ćete biti skloni naglim reakcijama i neutemeljenim optužbama. Radije dobro razmislite i napravite plan za drugi dan. Popodne očekujte goste.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Bit ćete mrzovoljni, najviše zahvaljujući napetoj atmosferi. Izbjegavajte prepirke, posebno one tuđe, jer bi se sve moglo u sekundi pretvoriti u skandal. Poslijepodne bi se trebali baviti kućanskim obavezama ali i otići u shopping. Nemojte ništa zaključivati unaprijed, imajte na umu kako je siguran novac samo onaj koji već imate.

RIBE (20.02.-20.03.)

Novac koji trenutno imate neće biti dovoljan za ono što planirate. Ukoliko ste uporni u svojoj namjeri i ne mislite odustati od tog cilja, pomoć možete dobiti od strane prijatelja. Kredit nemojte dizati niti se zadužujte kod pravnih osoba. Poslijepodne će vam netko ponuditi novu poslovnu priliku ali je zarada dosta mala.

Tarot-horoskop


Reci što misliš!