Lifestyle

#preljub

Tri motiva koji žene najčešće navode na prevaru

Tri motiva koji žene najčešće navode na prevaru

Prema Cosmo istraživanju čini se da su žene sklonije prevari od muškaraca. Od 1000 ispitanika, 55 % muškaraca i 59 % žena izjavilo je kako su prevarili svoje partnere ili bi prevarili da im se ukaže prilika. Što žene navodi da varaju? Tri su najčešća motiva

PREVARA UZBUĐUJE. Kad se u dugu vezu uvuče rutina, a seks postane predvidljiv i pomalo dosadan, neke žene počinju žudjeti za "shotom" endorfina tj. onom privlačnosti koju se može osjetiti samo prema novom frajeru. Ne žele van iz svoje veze, samo žele nešto što će im "začiniti" svakodnevicu u seksualnom smislu. I za što se neće saznati. 

NEDOSTATAK PAŽNJE. Žene varaju i iz osvete: kad ih partner počne zanemarivati, prestane pokazivati seksualni interes ili kad posumnjaju da ih vara pa žele sebi i njemu dokazati kako su još uvijek poželjne te kako neće dopustiti da ih netko uzima zdravo za gotovo.

ZALJUBLJENOST. To je najopasnija vrsta prevare. Žena koja se zaljubila u nekog drugog ne samo da će se bez puno razmišljanja upustiti u preljub, već će početi razmišljati o prekidu svoje veze. Nekima treba duže da donesu tu odluku pa poskrivećki vode paralelni život mjesecima, dok ima i onih žena koje će odmah partneru priznati što se dogodilo i prekinuti s njime. 


Reci što misliš!