Lifestyle

tabu tema

Osam čudnih stvari koje žene u zatvorima koriste kao seksi igračke

Osam čudnih stvari koje žene u zatvorima koriste kao seksi igračke
Pixabay

Iako je i to tabu tema, češće slušamo o načinima na koje se muškarci nose sa životom bez seksa kada završe iza rešetaka. Jeste li se ikada pitale što žene rade? Mi jesmo i ono što smo otkrili nije lijepo.

Samozadovoljavanje prstima može vas držati neko vrijeme, no ako služite kaznu od nekoliko godina, doći će trenutak kada će vam trebati nešto više. Ili samo nešto veće. Otkrivamo osam kreativnih načina kako napraviti uradi-sam-dildo u zatvoru. Znate, za svaki slučaj, ako će vam ikad zatrebati... Šalu na stranu, treba napomenuti kako ovo nisu dobra ni higijenska rješenja te navedene stvari ne biste trebali ni pomisliti da ugurate tamo dolje. S druge strane, i kupljene seksualne igračke treba pravilno održavati. Ako ne operete svoj skupocjeni vibrator nakon svake upotrebe nije ništa manje opasan za vas od jednog običnog krastavca, a to nas dovodi do prve stvari na našem čudnom popisu...

Povrće

Vjerujte, ovo je najmanje čudno od svega. To je vjerojatno prva opcija kojoj zatvorenice pribjegavaju. Pretpostavljamo da je optimalno dokopati se jednog od onih svježih krastavaca koji je još u plastičnom omotu. Da ovo nije šala dokazuje i činjenica da dosta zatvora naručuje povrće unaprijed narezano, kako ga zatvorenice ne bi mogle koristiti (a nije da možete nekoga ubiti krastavcem).

Električni brijači

Ne razumijemo zašto je zabranjeno imati vibrator, ako je dozvoljeno imati električni brijač, to je praktički isto, zar ne? Naravno, ne koriste oštri dio, već samo dršku, međutim ako vam je potrebno to naglašavati možda će vam ovaj popis trebati prije nego što mislite.

Pakiranje čipsa

I to ni manje ni više nego Pringlesa. Prema pričama zaštitara ova se XL igračaka sastojala od tkanine, novina i praznog pakiranja čipsa. Po nama, ovo otvara više pitanje, nego što odgovara.

Slatkiši

Ovo je možda najkreativnije dosad. Bombone otopite i od dobivene smjese možete stvoriti svoj savršeni oblik... veličina, duljina, zakrivljenost, sve je pitanje vaših preferencija, a nebo je granica...

Sapun

Nakon otapanja slatkiša, ovo se čini prilično jednostavno. Glavni rekvizit za seks u muškim zatvorima, ima svojih 5 minuta i u ženskim. Sapun je jednostavno oblikovati prema željama i iako vam se ovo može činiti higijenskim, koža je unutrašnjosti vagine ipak preosjetljiva da biste bili sigurni od iritacije ili infekcije.

WC papir

Dobro, ne doslovno sam papir, već ona kartonska rola. Postupak je otprilike isti kao s Pringles-om, samo nam je ovo možda malo lakše zamisliti.

Ulošci

Ovo je jedan od najpopularnijih i najjednostavnijih materijala za seks igračke u zatvoru. Ili omotate uloške oko olovke ili napunite njima gumenu rukavicu, čak imate i izbora.

Metla

Da, metla. S gumenom rukavicom na vrhu. Nemamo više što tu dodati.

 


Reci što misliš!