Lifestyle

sex files

U "rimmingu" uživaju i brojni heteroseksualni parovi

U
Pixabay

Ovo je jedna od onih stvari u spavaćoj sobi koja nije za one slabog želuca

“Rimming” je, najlakše rečeno, oralno u svijetu analnog.

Može uključivati razne vrste oralne stimulacije partnerova anusa od ljubljenja i lizanja čak do penetracije jezikom. Iako je rimming dosta dugo pogrešno svrstavan u gej kategoriju, činjenica je kako u tome uživaju i brojni heteroseksualni parovi.

Kao i za sve drugo, za rimming je ključan obostrani pristanak, a temeljita je priprema važna za oba partnera, neovisno o tome tko će biti davatelj, a tko primatelj. Pod temeljita priprema mislimo na dvije stvari.

Dobro je da detaljno raspravite svoje želje i očekivanja kako biste izbjegli neugodnosti kada krenete u akciju. Higijenska je priprema druga bitna stavka. Zbog dnevnog posla anusa, čak će i onima koji se odvaže na rimming, biti, u najmanju ruku, nelagodno. Što bolje očistite anus, bit će vam lakše opustiti se, a i osoba koja obavlja posao bit će vam zahvalna. Nemojte podcijeniti količinu bakterija koja se skuplja tamo dolje. Budući da je riječ o oralnom zadovoljavanju, obično tuširanje neće vam pružiti željeni osjećaj čistoće. Neki od načina kako dodatno očistiti anus su analni tuš ili klistir.

Ovo je seksualni čin za koji bi bilo poželjno da odete na brazilsku depilaciju. Stidne se dlake ne nalaze samo oko vagine i nemaju samo dečki dlakave guze. Ako nam ne vjerujete, uzmite ogledalo i provjerite! Puštanje ili uklanjanje dlaka na vašem tijelu je vaš osobni izbor, ali u slučaju rimming-a osjećaj će vam zadovoljstva biti puno veći ako je sve glatko.

Ukoliko vas zabrinjavaju neugodni mirisi i okusi unatoč higijenskim pripremama, uvijek možete začiniti sve s lubrikantom s okusom.

I najvažnije, ne zaboravite da rimming ne mora uključivati penetraciju jezikom u analni otvor, pogotovo je za prvi put bolje zadržati se na površinskim stimulacijama.

Cosmopolitan.hr


Reci što misliš!