Lifestyle

gastro doživljaj

Bliži se drugi zadarski Burgerfest!

Bliži se drugi zadarski Burgerfest!
Bojan Bogdanić

Posjetite 2. zadarski Burgerfest u organizaciji Hedonist Dining & Hangouta od ovoga petka 25. siječnja, pa sve do 17. veljače. Idealna gastro avantura za sve hedoniste koji vole drugačije, top burgere!

Hedonist Dining & Hangout tim, još je prošle godine Zadrankama i Zadranima želio donijeti dašak novosti u kulinarskoj monotoniji ugostiteljske ponude grada.

S obzirom da su često i domaći i strani gosti hvalili burgere kao jedne od boljih koji su probali, ekipa je odlučila kako je vrijeme da proširi ponudu burgera i uvede inovativne inačice tog najpopularnijeg jela na svijetu. 

- Uveli smo dva burgera više, tako da ih sad imamo 12. Moramo napomenuti, za one koji možda ne znaju, naši su burgeri sastavljeni od najkvalitetnijih, domaćih, provjerenih sastojaka, u što spada i 100% juneće meso. Također, imamo i jedno iznenađenje!  BIG BOSS BURGER, kojeg su svi imali prilike "upoznati" ovoga Adventa, ima posebnu ulogu na ovom festivalu - tko ga uspije pojesti SAM za 30 minuta, ne mora ga platiti, te dobija JOŠ jedan za počastiti ekipu! Samo da posjetimo, u njemu je 1 kg mesa!, doznajemo u Hedonistu.

8cf59e2a7c81cd53bea08d012968ed5c.jpg?v=2S obzirom da je idealno piće uz burger  hladna piva, Hedonist Dining & Hangout tim odlučio je pružiti priliku malim zadarskim craft pivovarama te su ih, po promo cijenama, uveli kao dio festivala.

To su Plavuša, Neposlušna i Špurija od Pivovare Brlog te Kraken i Sfinga, Pivovare 8.

Dodajmo ovome kako će, kao i uvijek,  Hedonistimati svakoga vikenda svirke uživo zadarskih bendova. 

 


Reci što misliš!