Lifestyle

#ženskikantun

Luda ideja ili ipak ne? Proslavite svoj prekid!

Luda ideja ili ipak ne? Proslavite svoj prekid!

Zaboravite izležavanje na svom kauču uz bocu vina. Ne znate bolji način da prebolite prekid? Mi znamo! Okupite najbolje prijateljice i nazdravite slobodi

Pozovite prijatelje

Budite izbirljivi pri sastavljanju popisa gostiju.“pozovite prijatelje uz koje ćete se osjećati bolje i snažnije”, predlaže Winch. To mogu biti kolege s kojima ste bliski, stari prijatelji, čak i mama ili sestra. Nemojte pozvati nikoga tko je previše ciničan. Zabava bi trebala biti pozitivna (bez pljuvanja po bivšem) pa pozovite ljude koji će pružiti takvu vibru.

Očistite negativan nered 

Uklonite sve fotke onog Kojeg nećemo imenovati i ispunite taj prostor sretnim uspomenama. Ludi vikend s curama? Postavite digitalni okvir i neka baš svaka hedonistička fotka ugleda svjetlo dana. Ili na vidljiva mjesta postavite dokaze svojih postignuća (npr. medalju s polumaratona). “Oporavak uključuje i vraćanje svih aspekta vašeg identiteta koje ste možda u vezi gurali po strani”, govori Winch.

“Pojedite” svoje riječi

Možda ćete žudjeti za slatkišima. Istraživanje je pokazalo da ljudi najviše čeznu za slatkim kada su tužni. Zato se ne ustručavajte i kupite si vražju tortu. Uskladite je s temom zabave pa zamolite da je ukrase i na nju napišu nešto poput “ponovno u igri” ili “solo i prej***na”.

Pojačajte glazbu

Raspalite sve pjesme koje vam podižu raspoloženje - razmišljajte o plesnim ritmovima koji će potaknuti osjećaj sreće, kao što su najveći hitovi Beyonce ili Michaela Jacksona. Za opuštanje nakon partyja rezervirajte relaksirajuće, a ne tužne, pjesme. isprobajte spotify chill tracks ili dreamy vibes play listu.

Prizovite inspiraciju

Možda zvuči otrcano, ali pokušajte na kartice zapisati misli koje vas potiču na razmišljanje, primjerice: koja je najuzbudljivija stvar koju ću sama napraviti iduće godine. tijekom večeri podijelite ih i neka svaka osoba glasno kaže svoj odgovor. “Umjesto beznačajnih razgovora i tračeva, takva pitanja omogućuju dublje povezivanje s ljudima i daju vam perspektivu, što je vrlo važno za vaš oporavak”, kaže Chan. Druga je opcija zamoliti goste da napišu jednu kvalitetu koju bi vaš idući partner trebao imati - fizičke crte, šašavu osobnost ili bilo koji drugi detalj, sugerira Winch. Poslije upotrijebite listu kao podsjetnik na ono što tražite u budućem partneru.


Reci što misliš!