Lifestyle

#odnosi

Ponašanje frajera koje ubija svu kemiju

Ponašanje frajera koje ubija svu kemiju
Bearfotos / Freepik

Koliko god privlačan bio, preko ovih je stvari teško preći...

Nenormalno je egocentričan. Malo je nevjerojatno da bilo koji frajer nije pročitao bar NEKOLIKO članaka o tome kako djevojku jednostavno MORAJU pitati poneko pitanje i o njoj. Mi to gledamo ovako – ako ga ne zanima gdje radite, onda ga vjerojatno ne zanima ni gdje vam je klitoris. 

Važno mu je samo njegovo zadovoljstvo. Postoji bitna razlika između frajera koji nije spektakularan u krevetu, ali se trudi, i onog koji je previše zauzet vezom sa svojim penisom kako bi se bavio nebitnim stvarima poput vašeg orgazma.

Njegova je higijena na upitnom nivou. Feromoni su ozbiljna stvar! Ako vam muškarac miriše odbojno, bez obzira na to ponaša li se poput hodajuće parfumerije ili nikad nije čuo za tuš, vaša je veza osuđena na propast. 

Konstantno odmjerava druge žene. Dragi frajeri, znamo da gledate druge žene jer ih u većini slučajeva ne gledate ništa više ni intenzivnije od nas, ali barem pokušajte stvoriti iluziju o tome kako pored nas ne primjećujete nikog drugog. Vježbajte pred ogledalom ako baš morate. Ošamarite se po draguljima svaki put kad osjetite potrebu buljiti u dekolte cure na drugoj strani tramvaja. Jednom ćete naučiti.

Nepristojan je prema uslužnim djelatnicima. Ako je nepristojan prema ljudima za koje smatra da su „ispod njega“, on je grozna osoba i tu nema previše filozofije. Možda bi se trebao okušati u dvostrukoj smjeni kafića u centru usred ljetne sezone. Možda će ga to naučiti da iz kafića nikad više ne izlazi bez debele napojnice i ogromnog osmijeha na licu.

On nije samopouzdan, on je umišljen. Ovo je pomalo teško objasniti budući da želimo da ljudi budu puni samopouzdanja i sigurni u sebe, ali postoji nešto u tim previše sigurnim frajerima što nas rijetko privlači na drugi spoj.

Potpuno je nezainteresiran za svijet oko sebe. Jednostavno ne postoji pristojan način na koji možemo reći da je netko jednostavno – glup, ali nešto još gore od toga je i nepostojeća želja za učenjem kao i ignorantnost. Da, rečenica poput: „Hitchcock? Tko ti je taj?“, vagine pretvaraju u kalifornijske pustinje za vrijeme sušne godine.

Stalno visi na mobitelu. Ako ni za romantičnom večerom ne može na trenutak spustiti prokleti telefon, nadamo se da ste pobjegli prije glavnog jela.

Njegov je stil grozan. I tu ne govorimo o tome da ima samo dva para hlača, ali jednostavno ne možemo za ruku držati frajera koji ponosno nosi sandale s čarapama.

Bonton mu je nepoznat pojam. Brzinska prognoza, ali upravo je ocijenjen kao nikakav otac i općenito sebična, ignorantna, nepristojna i loša osoba.

Uz njega se ne osjećate poželjno. Bez obzira na to kakvim se čini drugima, frajer zbog kojega se osjećate manje od potpune desetke nije vrijedan ni sekunde vašeg vremena.

Obožava kukati. Život je težak, problemi su neizbježni i svi imamo loše dane, ali ako baš svaki tren provodi žaleći se o tome kako baš ništa u njegovom životu nije dobro (pa očito čak ni mi), šanse su da imate posla s nezahvalnim idiotom.

Od kuhanja ne zna apsolutno ništa. Ne, ne mora biti Jamie Oliver, ali nema isprike za frajera koji još uvijek ne zna skuhati tjesteninu. Problem nije u njegovom kuhanju – problem je u tome što to znači da se nije ni potrudio naučiti kuhati što, dalje, znači da očekuje da će to netko do kraja života raditi umjesto njega. 

Ne pokazuje nimalo ljubavi prema vašem kućnom ljubimcu. Svaka osoba zla prema mom psu smatra se bivšom. Vi ste najslabija karika, zbogom!

Sve svoje bivše naziva pogrdnim nadimcima. Možemo se složiti da od svih naših veza mora postojati bar jedna u kojoj druga osoba nije bila pomahnitali manijak. Ako su njemu baš sve bivše „psihotične luđakinje“, šanse su da je jedina „luđakinja“ u cijeloj toj priči upravo on.


Reci što misliš!