Lifestyle

#astro

Horoskop otkriva jeste li dobra domaćica

Horoskop otkriva jeste li dobra domaćica
Yanalya / Freepik

Još uvijek je jak stereotip da bi žena trebala biti dobra domaćica. Slagali se ili ne, istina je da je u životu moderne žene puno više interesa i briga, a ne samo spremanje kuće.

Koji znakovi zodijaka vide uživanciju i smisao u sređivanju kuće, a koji preferiraju kreativni nered?

Ovan

Predstavnicama ovog znaka najčešće uopće nije stalo do reda u kući. Oni mogu napraviti generalno spremanje ili spremiti nešto nezamislivo, ali iskrenu želju i radost to kod njih neće izazvati.

Bik

Evo kome je važno da u kući uvijek bude čisto i spremljeno. Samo postoji jedan mali detalj… Da čisti i sprema ne treba Bik, već neko drugi! Takva žena će uvijek naći kome  prepustiti gomilu ovakvog posla, a ona će sve to kontrolirati.

Blizanci

Predstavnice ovog znaka mogu da biti odlične domaćice, kada znaju da je to nekome potrebno. Da, njih pospremanje kuće ne motivira previše za njih same, ali zato za voljenog- vrlo lako!

Rak

Ove žene pospreme kuću brzo i lako. Njima uopće nije teško svakog dana odvojiti vrijeme za to. Ako voliš red, onda radi! To je njihov moto.

Lav

Predstavnicama ovog znaka, kao i Bikovima, je puno lakše ovaj posao prepustiti nekom drugom. Ipak Lavovi se očajnički trude uspostaviti red, čak i skuhati, ako ih život na to natjera. Istina, nered stvore puno brže.

Djevica

Pred vama je savršena domaćica! Predstavnice ovog znaka najviše cijene red i disciplinu. Kod njih uvijek sve ide po planu, a ako nešto krene naopako, raspoloženje Djevice se istog trena kvari. Ona u kući može stvoriti prijatnu atmosferu i red, ali ako netko to odmah uprlja, teško njemu!

Vaga

Dobre domaćice, koje stignu i kuću i posao. Vage imaju sposobnost stići uvijek i sve, jer računaju na sebe, a ne na druge.

Škorpion

Ako ova žena počne generalno spremanje, onda lako može doći i do renoviranja kuće! Ili do promjene rasporeda namještaja. Predstavnice ovog znaka su prave revolucionarke u sferi domaćinstva.

Strijelac

Evo tko voli stvaralački nered! Da, Strijelci ne samo što ne vole spremanje, oni namjerno ignoriraju potpunu čistoću. Za njih je pravo mjesto da se stvari ostave tamo gdje se njima tog trenutka prohtije.

Jarac

Predstavnice ovog znaka uvijek biraju jedan dan u tjednu koji posvete spremanju. Ne generalnom, ali zaista kvalitetnom! To im omogućava da su uvijek u čistom i ugodnom okružju.

Vodenjak

Predstavnice ovog znaka ne podnose nered! Nered ih iritira. Jedino je nevolja u tome, što je za Vodenjake red samo ono što su one počistile. Pomoć je dobrodošla, ali ih ne zadovoljava pretjerano! Uostalom, ako se sve radi po naređenju Vodenjaka, onda će svi biti zadovoljni.

Ribe

Neka su ovo i umjetničke duše, svejedno red vole više od nereda. Jer imaju ga i u mislima. Nekoliko puta tjedno Ribe su spremne počistiti kuću, vodeći računa da sve bude na svom mjestu, čak ne zaboravljajući ni na ukusnu večeru za cijelu obitelj.


Reci što misliš!