Lifestyle

varoška jessica rabbit

Uoči Valentinova provjerili smo što se najviše traži u zadarskom Sex shopu

Uoči Valentinova provjerili smo što se najviše traži u zadarskom Sex shopu
Bojan Bogdanić

Ah, Valentinovo! Večeras gotovo svi ugostitelji imaju specijalne menije za parove, a mi smo iskoristili Dan zaljubljenih da bi zavirli i u jedini zadarski Sex shop.


Ovih dana sve je u znaku ljubavi. Dan zaljubljenih kao da se proegnuo na Tjedan. Trgovine su pune cvijeća, čokoladica, plišanih igračaka s natpisima ''Volim te''...

Danas je na Narodnom trgu održana i akcija podjele besplatnih ruža, u režiji Turističke zajednice grada Zadra. Večeras gotovo svi ugostitelji imaju specijalne menije za parove, a mi smo iskoristili Dan zaljubljenih da bi zavirli i u jedini zadarski Sex shop.

Valentinovo u Jessica Rabbit Sex Shopu Valentinovo u Jessica Rabbit Sex Shopu

Ljubazne dame kažu nam da je promet pojačan baš uoči Valentinova, ali i za blagdane, kada je Jessica Rabbit Sex Shop jedno od atraktivnih mjesta za odabir poklona.

Za Njega ili Nju. Ili pak solo akciju. Izbor je šarolik i u ponudi seksi donjeg rublja, ili ako ste raspoloženi za role playing. Masažeri su zanimljiva stvar, a poseban dio ponude čine stimulatori i lubrikanti, masažna ulja, pa čak i parfemi s dodatkom feromona.

Humora ne nedostaje, pa ako idete na primjerice djevojačku ili momačku večer, nećete pogriješiti sa šaljivim seksi artiklima poput čipkastih podvezica, zvoncem "Ring for sex", šalicama koje imaju ''dodatnu opremu'', jestivim gaćicama itd.

"Zadrani najčešće kupuju lisice, stimulatore, s & m artikle, ali jako dobro idu i tzv. rabbit vibratori", doznajemo.

Zanimalo nas je ima li kakvih neobičnih situacija u gradu u kojem, koliko god mi volimo misliti da nije tako, još ima sindroma "što će selo reći".

Da!

Djelatnice su imale nekoliko slučajeva kada su kupcima iznosile artikle jer oni nisu željeli da netko zamjeti u kojoj su trgovini bili!

Jessica Rabbit shop otvoren je 2010. godine. I jedna je od rijetkih trgovina koja ne zatvara vrata s natpisom "inventura" tijekom zimskih mjeseci. Ako se još niste usudili barem razgledati ponudu, topla preporuka. Vruća! A za one malo sramežljivije, ponuda je i na web shopu!
 


Reci što misliš!