Lifestyle

sex files

Vodič za one kojima je oralno još uvijek izazov

Vodič za one kojima je oralno još uvijek izazov

Ovaj će vam vodič pomoći da spasite stvar, a ako vam je neugodno vokalno (ili oralno, kako hoćete) prenijeti ove savjete, uvijek mu možete "slučajno" linkati ovaj članak i nadati se da će ga pročitati do kraja!

Konačno je statistički dokazana tužna istina koju većina žena već zna iz svog osobnog, tužnog iskustva. Kada dođe do oralnog, većini je muškaraca maca popapala jezik.

Dakle, u nedavnim je istraživanjima njih čak 67% priznalo da se osjećaju potpuno izgubljeno "tamo dolje". da stvar bude gora njih 59% odgovorno tvrdi da nemaju pojma što njihova partnerica voli tijekom oralnog seksa. Sada kada imamo brojke, nije ni čudno da većina frajera odluči preskočiti oralno zadovoljavanje partnerice u strahu od neuspjeha i vlastitog neznanja. Izgleda da nikad nisu čuli za onu - vježbom do savršenstva.

Ako se vaš partner ubraja u ovaj većinski postotak, ne očajavajte! Ovaj će vam vodič pomoći da spasite stvar, a ako vam je neugodno vokalno (ili oralno, kako hoćete) prenijeti ove savjete, uvijek mu možete "slučajno" linkati ovaj članak i nadati se da će ga pročitati do kraja!

1. Vi morate znati što vam se sviđa da biste njemu mogli davati upute

Znate kako kažu, prvo pometite ispred vlastitih vrata. Neke žene tvrde kako im stimulacija jedne strane klitorisa paše više, dok neke preferiraju samo stimulaciju vrška klitorisa (jer im je sve ostalo previše intenzivno). Upotrijebite svoje prste i ispitajte (pardon, ispipajte) što vama odgovara.

2. Objasnite mu da je to kao da jede u restoranu

Ok, ovo treba elaborirati da bi imalo smisla. Ono na što mislimo je treba pristupiti vašoj vagini na isti način na koji bi pristupio priboru za jelo u restoranu - izvana prema unutra. Budite slikoviti, znate da im sve treba crtati.

3. Može početi dok ste još u gaćicama

To će vas oboje dodatno uzbuditi! Neka vas prvo uzbudi vrućim dahom preko gaćica, tako ćete već biti napola spremne kad ih skine. Zatim neka počne s lickanjem stidnih usana pa se tek onda posveti klitorisu.

4. Pomozite mu, dodajte lubrikanta

Po mogućnosti - s okusom. Tako se vi nećete morati brinuti oko neugodnih mirisa, on neće dehidrirati pokušavajući vam zasliniti cijelu vaginu, a i bit će mu ukusnije!

5. Recite mu da ovo nije utrka

Dosta se muškaraca odlučuje za prebrze preintenzivne pokrete jezikom, koji najčešće nisu učinkoviti. Naime, većina žena preferira da se uzbuđenje polako gradi, laganim i nježnim cirkularnim pokretima jezika.

6. "To ti je kao sladoled, samo ga ne grizi"

Valjda je najčešća metafora za seksualno zadovoljavanje muškaraca lizanje sladoleda. Ipak, sladoled nije za baciti ni kada govorimo o oralnom na ženama. Objasnite mu da je idealna količina pritiska slična onoj kada ližete sladoled, ne jača od toga.

7. Odbacite one stare fore s abecedom i provjerite kako mu ide matematika

Jeste li i vi u razredu u srednjoj imale jednu curu koja se hvalila kako njezin dečko zna cijelu oralnu abecedu? Ako niste, uputit ćemo vas - to se nekoć smatralo optimalnim oralnim putem do ženskog orgazma. Puno je učinkovitije od toga da jadan dečko pokušava ispisati č i ć na vašoj vagini jezikom, da ga savjetujte da radi pokrete u obliku osmice. Neka počne polako, a po vašem će disanju znati kada treba ubrzati.

(8. Ako ništa od ovoga ne upali, nađite si curu, ona će barem znati što želite.)

 

Cosmopolitan.hr

Reci što misliš!