Lifestyle

zapisano u zvijezdama

Dnevni horoskop za utorak, 21. prosinca

Dnevni horoskop za utorak, 21. prosinca

Dnevni horoskop za utorak, 21. prosinca, dan kad zvijezde poručuju sljedeće - Ovnovima će jezik biti brži od mozga, Lavovi trebaju brže rješavati probleme, dok Jarci moraju malo poraditi na financijama.

OVAN

LJUBAV: Danas ćete vrlo zrelo promisliti o svom osobnom životu i naći argumente za i protiv njega. To će vas osnažiti.
KARIJERA: Kreativci će danas doći na svoje. Briljantne ideje dolazit će im same od sebe, a okolina će im vjerojatno dati podršku.
ZDRAVLJE&SAVJET: Gimnasticirajte.

BIK 

LJUBAV: Bogatstvo erotike i senzulanost danas će biti glavna obilježja vašeg privatnog života. Uživajte u tome.
KARIJERA: Možete slobodno učiniti nešto za sebe. Kome god to objasnite, razumjet će vas i prihvatiti to kao nešto normalno.
ZDRAVLJE&SAVJET: Znat ćete nadvladati probleme.

BLIZANCI 

LJUBAV: Možda će vas umoriti osobe iz vaše obitljske sredine, pa ćete čas biti s njima, a čas s nekim neopterećujućim poznanicima.
KARIJERA: Neke stvari ići će vam lakše nego što ste mislili, ali to ne znači da se ne treba truditi oko onog što je zapinjalo.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ograničite konzumacije.

RAK 

LJUBAV: Doći ćete u staro iskušenje dominacije u osobnim vezama. Nadvladajte ga jer je šteta da ovako lijep odnos kvarite svojim slabostima.
KARIJERA: Čini se da vam se otvaraju neke nove poslovne mogućnosti kojih do sada niste bili svjesni. Razmotrite ih u miru.
ZDRAVLJE&SAVJET: Budite zahvalni za ono što imate.

LAV

LJUBAV: Kulminacija povezanosti s prijateljima donijet će sreću u vaš život, a također će poboljšati i osobne odnose.
KARIJERA: Rado biste uveli promjene u neka područja rada. Danas ćete se njima malo više pozabaviti. Radit ćete plan u glavi.
ZDRAVLJE&SAVJET: Konac djelo krasi.

DJEVICA

LJUBAV: Zaključit ćete da je vrijeme da drugima pokažete kako se volite ili da ozvaničite svoju vezu. Neki će to samo poželjeti.
KARIJERA: Radit ćete bez mnogo napora i nećete se mučiti suvišnim pitanjima. Imate dobru prespektivu i ispravan stav.
ZDRAVLJE&SAVJET: Vi sad živite uredno.

VAGA 

LJUBAV: Bit ćete skloni popuštanju svemu i svačemu, a neki će potpuno spustiti kriterije za ljubav. Samci bi mogli biti s osobom po sistemu „daj što daš“.
KARIJERA: Ako ste odlučili djelovati iz sjene, danas je dan u kom na takav način možete postići zavidne uspjehe.
ZDRAVLJE&SAVJET: Prvo promislite, onda djelujte.

ŠKORPION 

LJUBAV: Vjerojatno ćete pozvati voljenu osobu na intimnu večeru udvoje gdje ćete pokazati zavidno kulnarsko umijeće.
KARIJERA: Iako će neki vaši kolege malo dramiti i biti osjetljivi, dobra je strana što će to pokrenuti kreativnost i donijeti nova rješenja.
ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte se napiti.

STRIJELAC 

LJUBAV: Pokušat ćete se predstaviti drugoj strani u najboljem svijetlu, ali to neće biti vaše najbolje izdanje. Rezultat - promjenjljiv.
KARIJERA: Vaši rezultati isplivat će na vidjelo, a vaš će ponos porasti. Nastavit ćete graditi započeto i tome se veseliti.
ZDRAVLJE&SAVJET: Male melanholije.

JARAC 

LJUBAV: Male erotske vještine bit će vaš način da se približite voljenoj osobi s kojom ste na distanci. Djelomično ćete uspjeti.
KARIJERA: Oni koji rade u laboratorijima, bolnicama, institucijama zatvorenog tipa ili slično, dobit će velike poticaje ili rezultate.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne ulazite u raspravljanja.

VODENJAK

LJUBAV: Pred vama je dan u kom će se miješati obične ugodne situacije i nešto sasvim nedokučivo što spada u svijet mašte. Balansirajte.
KARIJERA: Porast će vaše poslovne ambicije, ali neće biti savim realne. Važno da je razlučite što je zaista moguće ostvarivo, a što nije.
ZDRAVLJE&SAVJET: Čudesni snovi će vas zbuniti.

RIBE 

LJUBAV: Toliko ćete se uspješno povezati s drugim oko sebe da ćete zaboraviti na kritike, obmane i provokacije. Opustit ćete se i uživati.
KARIJERA: Moguće je ugovaranje novog posla. Sve će izgledati prilično ambiciozno, ali vi budite na zemlji.
ZDRAVLJE&SAVJET: Ne komentirajte ništa.


Reci što misliš!