Lifestyle

#astro

Večeras je pun mjesec u Djevici - Evo što donosi za svaki zodijački znak

Večeras je pun mjesec u Djevici - Evo što donosi za svaki zodijački znak

Nakon treskanja, zveckanja i prevrtanja koja smo osjetili u siječnju, veljača nam donosi uzemljujuće i smirujuće vibracije, zahvaljujući Veneri, planeti ljubavi koja ulazi u zemljanog Jarca, Marsu koji ulazi u senzualnog Bika, a sredinom mjeseca pun je Mjesec u praktičnoj Djevici.

Pun Mjesec u Djevici nudi nam energiju koja nam je potrebna za stvarno čišćenje naših djela. To vrijeme važno je za čišćenje naših životnih i radnih prostora, kao i naših tijela. Pretrpan dom / ured često predstavlja vrlo pretrpan um. Kad dubinski očistimo naš prostor, uz nešto prijeko potrebnog organiziranja, oslobodit ćete svoj um i osjećati se lagano kao pero.

Ne samo da će nas ova kozmička energija natjerati da se bolje brinemo o našim fizičkim tijelima i posjedima, već će nas također potaknuti da iskoristimo moć zajednice i zdravih odnosa.

U odnosima, ponekad smo se odmaknuli od teških razgovora jer nismo sigurni kako da budemo iskreni i da se i dalje držimo magije ljubavi. Ali pri tome gubimo i aspekt realnosti koji je ključan za napredak u vezi s našim partnerom. Ovaj će mjesec izazvati sve nas da stvarno pogledamo vlastite stvari – naše rane, našu prošlost, naše pogreške i, naravno, naše nade.

Mi svi ponekad moramo raščistiti palubu, okrenuti novu ploču, ne zaboravljajući da imamo prostora za novi početak. Radi se o čišćenju i oslobađanju svega što smo prošli da bismo mogli početi živjeti život na koji smo ponosni – onaj koji čini da se doista osjećamo dobro sve do naših duša.

Ribe

Vaša misija je da budete malo više usredotočeni na ono čemu i kome dajete svoju energiju ovog mjeseca. Investirajte u ljude koji ulažu u vas i ne upadajte u zamku pokušavajući sve usrećiti.

Zapamtite, sada ste zvijezda showa. Odredite što je važno da ostanete motivirani i na cilj.

Ovan

Vaša zvijezda nastavlja rasti jer vam Svemir šalje dodatnu magiju kako bi vam pomogao u ostvarivanju vaših ciljeva. Možete dobiti povišicu ili pobijediti na natjecanju.

U međuvremenu, vrijeme je za odbacivanje toksičnih prijateljstava. Općenito, ne zanemarite činjenice.

Bik

Vrijeme je da istražite nove horizonte, putovanja i obrazovne aktivnosti mogu vas dovesti do mjesta koja obogaćuju vaš um i vašu dušu. Neki bi Bik možda čak mogao pronaći ljubav na putu.

Pripremite se za novi početak ili korak naprijed u karijeri. Neka vaš osjećaj ispunjenja bude vaš putokaz. Nezaustavljivi ste.

Blizanci

U pitanjima srca, ljubavna veza može postati dublja ili ćete napokon biti spremni priznati što osjećate prema nekome.

Ako već imate partnera, moguće je da će se njegove financije poboljšati, što će automatski  poboljšati vaše financije. Vaša karijera napreduje, ali i njeguje vašu dušu.

Rak

Novi odnos mogao bi biti na horizontu (bilo u poslu ili ljubavi) koji bi vam trebao dati osjećaj da se krećete u pravom smjeru. Budite hrabri i otvorite se novim mogućnostima.

Počnite se ponovno družiti. Ako sumnjate, iskoristite svoju moćnu intuiciju, ali ne zanemarite praktične činjenice.

Lav

Timski rad je rad iz snova onome tko ima hrabrosti surađivati s ljudima koji odgovaraju njegovom talentu.

U ljubavi, mogli biste upoznati nekoga novog s potencijalom predanošću, dok bi oni u vezi mogli započeti novo poglavlje sa svojim partnerom. Mudro postupajte kada je karijera u pitanju, pripremite se za trud.

Djevica

Ovog mjeseca predstoji vam ljubav, broj romantičnih ponuda se značajno povećava za vas. Znajte da ste najatraktivniji kada izgledate dobro, kada ste odmorni i kada pazite na prehranu.

U međuvremenu, budite oprezni u neuravnoteženim odnosima. Volite sebe.

Vaga

Potičemo vas da pogledate unutra, u sebe i da posvetite malo više pozornosti svom domu i obiteljskom životu. Možda to znači više vremena provesti (sretno) kod kuće ili kod obitelji. Tražite kuću ili stan?

Sada možete pronaći pravo mjesto. U međuvremenu, vaš ljubavni život dobiva novi početak. Pazite na svoj novac i svoje blagostanje.

Škorpion

Ako se niste osjećali društveno kao što biste trebali, ovaj mjesec je izvrsno vrijeme da počnete, jer vas mogu čekati ljubav i mogućnosti.

Uz vašu popularnost koja je u porastu, ovo je također odličan trenutak za prikazivanje vaših talenata i ideja. S druge strane, možda su potrebne granice u odnosu.

Strijelac

Vaše financije se povećavaju, zahvaljujući novom poslu ili možda konačno prepoznajete koliko ste izvanredni.

Očekujte primanje neke kozmičke inspiracije i zadatka da se odvojite od starog načina razmišljanja. Čuvajte svoje tijelo.

Jarac

Ovaj mjesec vi zračite velikom privlačnošću, jer vas Svemir daruje dodatnim šarmom. Ako ste slobodni i zabavljate se, očekujte da obožavatelji navale na vaša vrata.

Vi i vaše riječi sada djeluju magnetično, zato odradite svoju magiju kao profesionalac. U međuvremenu, pokušajte još malo sanjati.

Vodenjak

Možda ćete u ovom mjesecu raditi više na stvarima iza scene, ali vjerojatno ćete uživati u samoći. Potražite načine na koje se možete hraniti na razini duše.

U redu je vratiti reflektore na svoje potrebe. Projekt preseljenja ili obnove kuće može biti ispunjen.


Reci što misliš!